İkisi de olur. Para önemli değilse IP 16.
MagSafe kullanmıyorum onun hiçbir önemi yok. Dediğim gibi instagramda gönderi ve hikaye paylaşmaya önem veriyorum. Ama çekimlerim öyle detaylı veya profesyonel çekimler değil.Telefoto kamera sizin için önemli mi?
Çünkü telefoto kamera neredeyse kimse tarafından kullanılmıyor. Kağıt üzerinde iki kamera gibi görünse de kullanım senaryosuna bakılırsa tek kamera gibi düşünülebilir. Bu durumda iPhone 16e’nin temelde eksiği olmuyor.
Kullanmıyorsanız sizin için çok büyük bir eksik kalmıyor. Telefoto ve MagSafe çok önemli bir ihtiyaç değilse fazladan 15 bin ödemenin lüzumu yok. O paraya başka ihtiyaçlarınızı görürsünüz. Mesela kulaklığınız yoksa AirPods Pro alabilirsiniz.
Para önemli olmaz olur mu hocamİkisi de olur. Para önemli değilse IP 16.
Para önemli olmaz olur mu hocam![]()
Bu dediklerinizi göz önünde bulundurursak iPhone 16e fiyat/performans bazında tüm bu ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayacak bir model. Şayet dinamik ada da önemsiz ise fazladan o kadar para ödemeye gerek yok.MagSafe kullanmıyorum onun hiçbir önemi yok. Dediğim gibi instagramda gönderi ve hikaye paylaşmaya önem veriyorum. Ama çekimlerim öyle detaylı veya profesyonel çekimler değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.