iPhone 16 yerine ne alınabilir?

Bütçe
45000-70000

579063

Hectopat
Merhaba. iPhone 16 128 GB için 64.999 bütçem hazır ve bunu kardeşime almak istiyorum. Kendisiyle konuştuğumda başka cihazlarda bakabiliriz diyorum ama ille de iPhone almak istiyor. Bu konuda kendisine S24+256 GB 12 RAM'li cihazı da alabiliriz diye söylemiştim. Bir telefona bu kadar para vermek inanılmaz geliyor gerçekten. Genelde de telefona para ver bu devirde ne alırsan yatırım deyip duruyorlar. Sizlerin önerilerinizin varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.

Bence 13 alsin 12 veya 11 alinmaz. Kalan parayla da bir şeyler alabilirsiniz. Ya da PUBG filan oynuyorsa telin 120 Hz oldugunu filan deyin hocam. Iphonunda 60 Hz oldugunu deyin fikri degismesse 13 de alabilirsiniz aynindada PS5 filan, ama illaki dinamik ada filan istiyorsan bir sure sonra hiçbir farki olmuyor hocam benim de 15 var ama tabii ki fikri degismiyorsa herhalde 50 k ya 15 de alabilirsiniz.

Bütçe çıkarabiliyorsanız artık 256 GB olanlara yoksa 15/256'lara yönelin hocam. 2 sene önce iPhone 13'ü 128 GB aldım bu cihazda bile yetmezken artık kameralar falan da geliştirildi fotoğraf video boyutları büyüdü. iPhone alınca sadece batarya değişikliğiyle minimum 3-4 yıl giden bir telefon olduğu için bugün sorun çıkarmasa ileride hafıza problemi çıkarması muhtemel.

Düzenleme: 16'larda +2 gb ram eklenmiş ve batarya ömrü artırılmış, o yüzden 128 gb alınması göze alınabilir gibi geldi, onun dışında bir Android alternatifi yok gibi.

Alınamaz. iPhone fiyatını hak ediyor mu hayır, her sene aynı telefonu zamlı zamlı mı çıkarıyorlar evet ancak alternatifi yok. Bir kez iPhone kullanan herkes ne dediğimi gayet iyi anlar.

Evet. O da şu anda iPhone 7 kullanıyor ve artık WhatsApp desteklemeyecek imiş. Düşünüyorduk direkt 16 alalım dedik. Bir başka telefona uğraşsam da döndüremedim.

İllaki iPhone mu olacak? Eğer evetse iPhone 16 parasını kesinlikle hak etmiyor. Onun yerine iPhone 13 alıp üstüne başka şeyler alırsınız. Biraz daha yüksek model olsun diyorsa 14 çıkılmaya değer bir cihaz bence. 15 ve 16 çıkımaya değmez. İllaki yüksek model olsun diyorsa en azından 15 alın. iPhone 16 parasını hiç hak etmiyor. Eğer hayırsa S24 Plus veya Ultra, saydığım tüm cihazları ezer geçer bence. Büyük olmasın diyorsa S24 bile olur. İkna etmeye çalışın bence, boşa para yani 16.

Merhaba. iPhone 16 128 GB için 64.999 bütçem hazır ve bunu kardeşime almak istiyorum. Kendisiyle konuştuğumda başka cihazlarda bakabiliriz diyorum ama ille de iPhone almak istiyor. Bu konuda kendisine S24+256 GB 12 RAM'li cihazı da alabiliriz diye söylemiştim. Bir telefona bu kadar para vermek inanılmaz geliyor gerçekten. Genelde de telefona para ver bu devirde ne alırsan yatırım deyip duruyorlar. Sizlerin önerilerinizin varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
iPhone dışında alternatif yoksa 2. el teklifi verin. 2. el olarak düz 16'dan her yönden iyi olan 15 Pro ya da 15 Pro Max alabilirsiniz. Param biraz daha cebimde kalsın dersen 2.el 14 Pro alabilirsin yine 14 Pro, birçok yönden düz 16'dan iyi cihaz. Ya da yurt dışı sıfır 16 Pro ya da 16 Pro Max alın. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim düşünürse.

Kardeşinizin hiç teknik bilgisi yok sanırım. Düz iPhone modellerinin ne sıfırda ne de ikinci elde hiçbir şekilde alınabilirliği yok. Samsung S serisi cihazlar dururken düz iPhone modellerini tercih etmek saçmalık. Bunları siz biliyorsunuzdur zaten fakat kardeşinize düzgünce anlatmanız gerekiyor sanırım. Bu konudaki yorumları gösterin. 15 Pro ayarındaki S24 ya da S24 Plus dururken düz bir iPhone modeli almak tamamen saçmalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı