IPhone 16'dan 14 Pro Max'e geçilir mi?

Arkadaşlar selam. Ben şu an anlık olarak siyah renkli Phone 16 128 GB kullanıyorum, pil %99 devir 212. eniştem telefon satıyordu gel takaslıyalım dedi telefonda derin mor renkli Phone 14 Pro Max 256 GB pil %85 üstüne herhangi bir şekilde para almayacağım veya vermeyeceğim. Sizce geçilir mi?

16'nın artılar:
-Pil sağlığı 100 ama ekran ve batarya farkından dolayı pil hemen hemen aynı gider gibi hatta bence 14 Pro Max'in bile daha iyi gidebilir.
-Yazılım daha güncel.
-Apple intelligence.
-A18
-Garantili
-Ana kamera olarak hangisi daha güncel ve diğer kameralar hangisi daha güncel bilmiyorum.
14 Pro Max'ın artılar:
-120 Hz promotion ekran.
-Always on Display.
-3X telefoto var (16'da hybrid 2X var)
-Paslanmaz çelik.
-256 GB.
-Pro özellikleri var (row fotoğraf, ProRes)

Apple intelligence zaten iOS 26 ile Türkçe gelecek ama tum ozellikleri kullanilir mi bilmiyorum. Sahsen ben İngilizce kullanmistim cok farki yok. Always on Display da 15 Pro kullanicisi olarak ben kapali kullanıyorum zaten OLED yanigi ile karsilasanlar olmus. Ben 16'da kalirdim sahsen cunku hiç 120Hz telefonun olmadiysa zaten sorun olmaz 120'den 60'a gecince hissedilir o fark.

Arkadaşlar bu arada yazdığınız her şey için teşekkür ederim. 14 Pro max'in bana göre çok veya az kullanılmış olduğu benim için fark etmiyor, kasaya baktım hatta 4-5 saat kullandım bana pil veya başka şeyler ile ilgimi çekti baya güzeldi. telefondan anlayan Arkadaşlarım birde telefoncular geç dedi. Furkan Akmanın videosundada zaten bizzat base 16 ile kıyasladı harun yusuf Öztürk ise 14 pro ile test yaptı videonun 16:19 saniyesinde Bu Yorumun Üstüne Tıklayarak gidebilirsiniz süre 16:19 Soruyorlar 14 pro mu düz 15/16 mı diye düşünmeden 14 pro diyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı