iPhone 16e alınır mı?

Bütçe
55000
Hocam kurcalayabildin mi?
Evet hocam kurcaladım. Gece için kamera deneyimim olmadı ama gün işığında çekimler gayet güzel. Şarj konusu benim tam istediğim gibi. Elimden düşmediği zamanlarda bile 1 günü rahat çıkarıyor. Eğer imkan varsa 256gb almanızı tavsiye ediyorum bu arada. 128gb bir tık yetersiz kalabilir belki

Evet hocam kurcaladım. Gece için kamera deneyimim olmadı ama gün işığında çekimler gayet güzel. Şarj konusu benim tam istediğim gibi. Elimden düşmediği zamanlarda bile 1 günü rahat çıkarıyor. Eğer imkan varsa 256 GB almanızı tavsiye ediyorum bu arada. 128 GB bir tık yetersiz kalabilir belki.

Hocam Eylül ayında iPhone 17 tanıtılacak. O yüzden 16e'de indirime girer ve 40K'ya düşer diye bekliyorum. Gece deneyiminiz olduğunda geri dönüş yaparsanız güzel olur. Bir de pil konusunda % kaça kadar şarj ediyorsunuz? Her gün telefonu şarja takıyor musunuz? Çünkü iPhone'ler de pil sağlığı çok takıntılı bir mevzu.

Valla hocam ben full şarj yapıyorum. %15 altına düşmeden genelde takıyorum. 1 günü net çıkarıyor şuan. Sabah alıyorum akşama dışarı çıkarsam bile sarj aletine gerek duymuyorum. Zaten müzik dinleme olayı bende ağırlıklı. Sizin için 2 adet fotoa atıcam. Bir tanesi gece bahçede otururken flash ile gece çekimi diğeride uzun pozlama ile çekimi. Ben çok profesyonel kullanmadığım için çok çok yeterli geldi
@Bambi.w

Dosya Ekleri

• Gece.jpg
    Gece.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 42
  • UzunPozlama.jpg
    UzunPozlama.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 44
  • GeceÇekimi.jpg
    GeceÇekimi.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 45
  • UzunPozlama2.jpg
    UzunPozlama2.jpg
    217,4 KB · Görüntüleme: 42
Vallahi hocam ben full şarj yapıyorum. %15 altına düşmeden genelde takıyorum. 1 günü net çıkarıyor şu an. Sabah alıyorum akşama dışarı çıkarsam bile şarj aletine gerek duymuyorum. Zaten müzik dinleme olayı bende ağırlıklı. Sizin için 2 adet fotoa atacağım. Bir tanesi gece bahçede otururken flash ile gece çekimi diğeride uzun pozlama ile çekimi. Ben çok profesyonel kullanmadığım için çok çok yeterli geldi.
@Bambi.w
Anladım hocam sağ olun. Son olarak da iPhone'lerde bir konu var %20-%80 arası mevzusu doğru mu? Bu olay pil sağlığını %100'den daha az düşürüyormuş. Çünkü genellikle %100 doldurulmadan çekilmiyor.

Anladım hocam sağ olun. Son olarak da iPhone'lerde bir konu var %20-%80 arası mevzusu doğru mu? Bu olay pil sağlığını %100'den daha az düşürüyormuş. Çünkü genellikle %100 doldurulmadan çekilmiyor.
Valla hocam ben 15 senedir düzenli bir şekilde İphone kullanıcısıyım. Genelde bu şekil sarj ediyorum ve %80 altında pili hiç görmedim. 3 sene sonrada gider Apple storedan bataryayı değiştirip devam ederim. Benim yöntemim bu şekilde. %80 olayını araştırdım desem yalan söylerim.
Telefon şarjda oyun oynamam. Akıllı şarj olayınıda gece yatarken kullanıyorum bazen. Telefon %80de şarjı keip ben uyanınca 100 olsun diye. Birazda batarya lityum olduğu için telefonun ısınmasıda ömrünü etkiliyor

Valla hocam ben 15 senedir düzenli bir şekilde İphone kullanıcısıyım. Genelde bu şekil sarj ediyorum ve %80 altında pili hiç görmedim. 3 sene sonrada gider Apple storedan bataryayı değiştirip devam ederim. Benim yöntemim bu şekilde. %80 olayını araştırdım desem yalan söylerim
Demek istediğim bazı insanlar %100'e kadar şarj etmiyor %80'e kadar ediyor ve %20 altına da indirmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı