iPhone 16e alınır mı?

Bütçe
40000
Arkadaşlar yaklaşık 40 k civarı bütçem var ve iPhone ekosistemine geçmek istiyorum. Sizce 16'e ekosisteme geçiş için nasıldır? Yorumlarınız nedir? Geniş açı kamerayı çok fazla kullanmıyorum ve telefondan oyun oynamıyorum. Bunları göz önüne alırsanız sevinirim.

Hocam bütçeyi biraz arttırarak 15 alabilirsin fiyatı oynuyor çoğu zaman uygun olunca 15 almak daha mantıklı gibi.

Kesinlikle alınmaz son zamanlarda sosyal medyada ağır reklamı dönüyor sıfır olarak abime aldık aşırı vasat bir cihaz. 40 bin az para değil pişman olursun varsa imkanın bütçeyi biraz arttırıp 15 yoksa da ikinci el temiz 14 Pro bakabilirsin.

Kesinlikle alınmaz son zamanlarda sosyal medyada ağır reklamı dönüyor sıfır olarak abime aldık aşırı vasat bir cihaz. 40 bin az para değil pişman olursun varsa imkanın bütçeyi biraz arttırıp 15 yoksa da ikinci el temiz 14 Pro bakabilirsin.

Neyi vasat mesela?

İkisi arasında çok kaldım ikisini de denedim düşündüm taşındım 15 daha mantıklı geldi 2-3 haftadır 15 kullanıyorum memnunum hocam. 16e de kötü telefon değil kesinlikle ama geniş açı kamerayı en azından ben çok kullanıyorum ve ayrıca 2. el piyasası konusunda 15 çok daha hızlı satılabiliyor. Iphoneun da en güzel özelliği değer kaybetmemesi sonuçta.

Beklentilere göre değişir. Beklentilerinizi iyi bilmeniz gerekiyor. Kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Sadece eksik yönleri var. 60 hertz ekran, 48 mp tek arka kamera gibi. Bunlar günümüzde 40.000 TL ödenen bir telefon için yetersiz kalan özellikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı