iPhone 16e alınır mı?

Bütçe
40000
Türkiye şartları ortada olsa da 16e gibi bir cihaza 40k para israfından başka bir şey değil. Sırf Apple ekosistemi için böyle cihazlara bu kadar paralar vermeyin.

Alınır, babama aldım gayet güzel cihaz. Bataryası 5000 MAh'lık Android'lerden daha iyi, o tek kamerasıda 58 bine satılan S25 Plus'tan daha iyi mesela.

Eksik olduğu yönler var ekran gibi, ya da geniş açı olmaması gibi, veya da küçük sensör sebebiyle düşük ışık performansı gibi ama iyi olduğu taraflardada çok iyi bir cihaz.

En çok kullanılan özelliklerden kısmamış, az kullanılan şeyleri ise komple silmiş bir cihaz olarak düşünebilirsin, Basic iPhone, bir de 60Hz, telefondan ne beklediğine göre değişir mesela emlakçı sürekli geniş açı kullanan birine iyi olmaz iPhone 16e 😁

Yurt dışı 17 alınıp yedek telefonla kullanılabilir.

Yedek telefon hotspot Bluetooth açık vs şarjı ne kadar gidecek, yedek telefon kaç mAh? Bir tanede powerbank al yanına 10.000 mah 3 telefonla gez , sürekli çanta taşı😂

Bu kadar konforsuz ve saçma bir şey olamaz. Bir şekilde TR'de kullanılan Xiaomi / Samsung modelleri var onlar alınır da bu çift telefon taşımak saçmalık ötesi.

Yedek telefon hotspot Bluetooth açık vs şarjı ne kadar gidecek, yedek telefon kaç mAh?

Bu kadar konforsuz ve saçma bir şey olamaz. Bir şekilde TR'de kullanılan Xiaomi / Samsung modelleri var onlar alınır da bu çift telefon taşımak saçmalık ötesi.
Arkadaş apple ekosistemini denemek istemiş 8 ay kullanıp 4ay sabreder.

Arkadaşlar yaklaşık 40 k civarı bütçem var ve iPhone ekosistemine geçmek istiyorum. Sizce 16'e ekosisteme geçiş için nasıldır? Yorumlarınız nedir? Geniş açı kamerayı çok fazla kullanmıyorum ve telefondan oyun oynamıyorum. Bunları göz önüne alırsanız sevinirim.
Android alternatifleri daha iyi fiyatı cihaza göre iyi olmayabilir ama benim kanım çok ısındı açıkcası.Ekosistem de olacaksa 16e AI özellikleri de olduğu için gayet mantıklı.
Bu aralar bende babama almak için bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı