iPhone 16e almaya değer mi?

srcrnvz

Femtopat
Daha fazla  
Malum uzun bir süre idare edecek bir telefon lazım. Şimdiye kadar hiç iPhone kulanmadim yoksa bu fiyata ki Android cihazlara mı yönelmeliyim?

Tek kameralı olması, 60Hz ekran kullanması, Dinamik ada olmaması büyük eksi. Ben pek beğenmedim. 48 bin lira çok. İşlemci harici pek bir avantajı yok. Muhtemelen mini ve diğer SE modelleri gibi pek yüzüne bakılmaz.

Malum uzun bir süre idare edecek bir telefon lazım. Şimdiye kadar hiç iPhone kulanmadim yoksa bu fiyata ki Android cihazlara mı yönelmeliyim?
Android var elbette. Ama iPhone deneyimlemek de başka bir his. Eğer iPhone istiyorsan 16e ile aynı fiyat olan iPhone 15 al. Dinamik ada cart curt var. Bulabilirsen 2.el 14 Pro'lar da var.

Android var elbette. Ama iPhone deneyimlemek de başka bir his. Eğer iPhone istiyorsan 16e ile aynı fiyat olan iPhone 15 al. Dinamik ada cart curt var. Bulabilirsen 2.el 14 Pro'lar da var.
15'ler 45K'mı 😶

16e gerek önceki iPhone modelleri olsun gerek iPhone 16 Pro olsun hepsinin gerisinde kalıyor benim görüşüm iPhone deneme telefonu gibi olmuş vereceğiniz para pek hak etmiyor gibi geldi bana onun yerine aynı fiyata çok güzel Android telefonlar var yine de sizin tercihiniz benim bu telefon için görüşüm bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı