Malum uzun bir süre idare edecek bir telefon lazım. Şimdiye kadar hiç iPhone kulanmadim yoksa bu fiyata ki Android cihazlara mı yönelmeliyim?
Almayı düsünmeyin bile derim. 45 bin hayatta verilmez o telefona. İllaki iOS istiyorsanız ikinci ele veya iPhone 15 veya artarsa 16'ya yönelin derim.Malum uzun bir süre idare edecek bir telefon lazım. Şimdiye kadar hiç iPhone kulanmadim yoksa bu fiyata ki Android cihazlara mı yönelmeliyim?
Android var elbette. Ama iPhone deneyimlemek de başka bir his. Eğer iPhone istiyorsan 16e ile aynı fiyat olan iPhone 15 al. Dinamik ada cart curt var. Bulabilirsen 2.el 14 Pro'lar da var.Malum uzun bir süre idare edecek bir telefon lazım. Şimdiye kadar hiç iPhone kulanmadim yoksa bu fiyata ki Android cihazlara mı yönelmeliyim?
15'ler 45K'mıAndroid var elbette. Ama iPhone deneyimlemek de başka bir his. Eğer iPhone istiyorsan 16e ile aynı fiyat olan iPhone 15 al. Dinamik ada cart curt var. Bulabilirsen 2.el 14 Pro'lar da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.