iPhone 16e vs iPhone 15

• Konuyu başlatan Lyc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.723
Bütçe
50000
Ne yaparak? Nasıl bir kısılmadan bahsediyorsunuz? Zaten belirtmişler bunda portre modunda odaklama yok diye, kalkıp da eski serilerdeki gibi buna gece modu veriyoruz buna vermiyoruz gibi bir şeyle geleceklerini sanmıyorum. Zaten 16'nın kırpılmış versiyonu olarak çıkardılar ama herkes hala telefona SE4 gibi davranıyor.

S24+ ile S24FE arasindaki kamera kalitesi farkina bakarsaniz anlarsiniz hocam. iPhone 16 kamerasinin iPhone 14 kamerasi performansi verdigini dusunun. Bir de bugün forumda 16e nin kamerasi S25 Ultradan bile daha iyi diyen birisi vardi anlatamadik bir turlu laf o aklima geliyor bu telefonu gorunce😅.

Bir Android fanı olarak söylüyorum o tür telefonlar saf kamera olarak IPhone'dan daha iyi bunu kabul ediyorum ama is sosyal medya veya uzun ve detaylı kullanımda iPhone kadar rahatlık vermiyor. Bu cevabı annesine daha uygun olacak sekilde söyledim kamerasıyla profesyonel çekimler yapmayacak.
Android instagram sorununu da çözünce bu algı da biter gibi geliyor. Ama ben de son dediğinize katılıyorum android telefonların neredeyse hepsi 7 inç 220 gram oldu annelere daha kibar hafif telefonlar alınması gerek bence.

Android Instagram sorununu da çözünce bu algı da biter gibi geliyor. Ama ben de son dediğinize katılıyorum Android telefonların neredeyse hepsi 7 inç 220 gram oldu annelere daha kibar hafif telefonlar alınması gerek bence.

Android telefonların bu sorun çözebilecegini sanmıyorum cünkü bence bu bir sorun değil Instagram'ın bilincli yaptıgı bir şey.

Android telefonların bu sorun çözebilecegini sanmıyorum cünkü bence bu bir sorun değil Instagram'ın bilincli yaptıgı bir şey.
Bilinçli zaten. Apple ile ile anlaşmaları olduğu söyleniyor, Instagram da diğer android modellerinin iPhone’lardan farkı olmasın istiyormuş ama bu anlaşmanın bir süresi varmış sanırım. Diğer bir ihtimal de iPhone’un daha az telefon ürettiği için optimizasyonu rahatça yapabilmesi vs.

Bilinçli zaten. Apple ile ile anlaşmaları olduğu söyleniyor, Instagram da diğer Android modellerinin IPhone'lardan farkı olmasın istiyormuş ama bu anlaşmanın bir süresi varmış sanırım. Diğer bir ihtimal de IPhone'un daha az telefon ürettiği için optimizasyonu rahatça yapabilmesi vs.

Sanirim yillik anlasmalar ile yapiliyor bu hocam.

Hocam böyle diyorlarda benim spor kulubumun hocası S24 babamda S24 Ultra kullanıyor ikisinin de Instagram'a attıkları storyler benimki gibi değil müzik koyunca daha da kötü oluyor.
Ben de dikkat ettim S24U ile çekilmiş fotoğrafı story atan arkadaşımın fotoğrafı bir garipti. Kaliteli bir fotoğraf olduğu belliydi, portre çekilmişti ve bayağı profesyonel duruyordu ama görüntü kalitesi düşüktü. Tabi S24U’dan kendi telefonuna atarken de düşmüş olabilir o kalite.

Ben de dikkat ettim S24u ile çekilmiş fotoğrafı story atan arkadaşımın fotoğrafı bir garipti. Kaliteli bir fotoğraf olduğu belliydi ama ama görüntü kalitesi düşüktü. Tabii S24U'dan kendi telefonuna atarken de düşmüş olabilir o kalite.

Instagram'in kendisinden cekip deneyin fotoyu bir de hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı