iPhone 16e vs iPhone 15

Kerem Ayaz

Megapat
Daha fazla  
iPhone 16E'nin fiyatının 40.000TL ve aşağısına düşmesi durumunda iPhone 15 yerine alınması mantıklı olur mu sizce? Bataryasının daha güçlü olması aklımı çeliyor.
(MagSafe kullanmıyorum, makro veya geniş açı kamerası güncel telefonumda var ancak hiç kullanmadım, ekranı sürekli 60Hz olarak kullanıyorum 120Hz fazla şarj yiyor.)

iPhone 16e şu anki fiyatı fazla gibi düşeceğini ve daha F/P bir telefon olacağını düşünüyorum o yüzden 16e.

iPhone 16E'nin fiyatının 40.000TL ve aşağısına düşmesi durumunda iPhone 15 yerine alınması mantıklı olur mu sizce? Bataryasının daha güçlü olması aklımı çeliyor.
(MagSafe kullanmıyorum, makro veya geniş açı kamerası güncel telefonumda var ancak hiç kullanmadım, ekranı sürekli 60Hz olarak kullanıyorum 120Hz fazla şarj yiyor.)
Bence 15.

Bence iPhone 15 daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. iPhone 16e de eski çentik ekranı kullanmaları çok ucuz hissettiriyor açıkçası. Çok fiyat farkıda göremiyorum aralarında hiç fiyat performans bir cihaz da değil bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O cihazın hiç bir türlü alıncağını düşünmüyorum. Apple intelligence var bi tek o da zaten bir işe yaramıyor şuan. Bizim dilimizde hiç yaramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı