iPhone 16e vs iPhone 15

Ben S23ten geçmiştim üzmedi S24'te kullandım iPhone 13T'e klasık iPhone diyebiliriz hocam.

Neden 15 almadim diye hiç dusunceniz oldu mu peki. En cok ondan korkuyorum bende.

Neden 15 almadim diye hiç dusunceniz oldu mu peki. En cok ondan korkuyorum bende.

Şu an sadece bir dynamic ada olsa iyi olurdu diyorum ama sonra dönüp baktığımda verdiğim fiyat ve aldığım hizmet beni fazlasıyla tatmin ediyor.

Ben Teknosa'dan değiş tokuştan faydalandım ve.
16e 31k ya geldi.
Ben aşırı memnunum Android'in 5000 mAh bataryasına kafa tutuyor resmen bataryası muazzam kamerası ben aldığımdan beri geniş açıyı aramadım kilden kişiye değişir, MagSafe'ye gelirsek kullanmıyor ama MagSafe kılıflar var bir seçenek, ekrana gelirsek 120 Hz Android'den geçtim ve 3 gün sonra fark etmiyorsun farkı.
Dinamik ada 2,3 animasyon konforu biraz artırıyor değer mi farka bilemiyorum.
Tam konusunda 16e 8 GB olduğu için ileride daha rahat akıcı kullanımı olacak 15 göre ve 16e yapay zekayı destekleyecek ve Türkiye'ye de geldi iOS 26.1 güncellemesi ile bence 16e deneyimim bu şekilde inşallah sana yardımcı olmuşumdur.

@muhammedasdas EAC.

Ben Teknosa'dan değiş tokuştan faydalandım ve.
16e 31k ya geldi.
Ben aşırı memnunum Android'in 5000 mAh bataryasına kafa tutuyor resmen bataryası muazzam kamerası ben aldığımdan beri geniş açıyı aramadım kilden kişiye değişir, MagSafe'ye gelirsek kullanmıyor ama MagSafe kılıflar var bir seçenek, ekrana gelirsek 120 Hz Android'den geçtim ve 3 gün sonra fark etmiyorsun farkı.
Dinamik ada 2,3 animasyon konforu biraz artırıyor değer mi farka bilemiyorum.
Tam konusunda 16e 8 GB olduğu için ileride daha rahat akıcı kullanımı olacak 15 göre ve 16e yapay zekayı destekleyecek ve Türkiye'ye de geldi iOS 26.1 güncellemesi ile bence 16e deneyimim bu şekilde inşallah sana yardımcı olmuşumdur.

@muhammedasdas EAC.
Batarya, ram ve güncellik gerçekten fiyatına değiyor.

Konuyu hortlatmis gibi olacagim ama 16eden memnun musunuz acaba bende 15 ile 16e arasında kaldım. Da.

16e al bataryası uzun gidiyor ekstra yapay zeka da geldi 26 ile 15 alınca kullanmaya başlayınca eski telefon olduğu için direkt 100 altına düşmeye başlıyor pil sağlığı 16e al.

Yani sizlerde 16e alın diyorsunuz vallahi 15'in tasarımı beni benden almıştı çok yakışıklı görünüyor ya ama bende 16e tarafına kayacağım gibi.

Herkese verdikleri bilgiler için çok teşekkür ederim.

Yani sizlerde 16e alın diyorsunuz vallahi 15'in tasarımı beni benden almıştı çok yakışıklı görünüyor ya ama bende 16e tarafına kayacağım gibi.

Yok bence tasarıma bakma pil cidden önemli kullanmaya başlayınca fark edersin kamerası da gayet iyi 16enin minimal ama canavar gibi telefon 120 Hz de olsaydı tadından yenmezdi.

Yok bence tasarıma bakma pil cidden önemli kullanmaya başlayınca fark edersin kamerası da gayet iyi 16enin minimal ama canavar gibi telefon 120 Hz de olsaydı tadından yenmezdi.

Vallahi pil konusundan çok çektim ya S21FE kullanıyorum şu anda bayağı bitiyor kac defa yari yolda bıraktı beni artık değiştirme vakti geldi. 15 kullanan arkadaşlarım 1 seneyi dolduran falan da 10 saate yakın kullanımları var aklımı çeliyorlardi.

SE 2020'den 16e ye geçmiş olarak yorumlarımı yapmak istiyorum özellikle batarya konusunda çağ atladım 1 gün götürüyor sarjı çok memmunum. Gündüz fotoğraf çekimlerinden memnun kaldım ama gece ışık olmadıgı alanda güzel çekimleri yakalayamıyor maalesef. Tek kameradan dolayı. Onun dışında güzel ve güncel cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı