iPhone 16e vs iPhone 15

Bütçe
40.000-50.000
İlk olarak önceki telefonunuzun modelini merak ettim ancak S24 Plus'in 7 yıl garantili güncellemesi ve Honor 400 Pro'nun ise 6 yıl garantili güncelleme desteği mevcuttur anlayacağınız ikisi de uzun ömürlü telefonlar ve ikisinin de performansı gayet iyi.
Xiaomi 14T kullaniyorum suan ama kendi kendine açılıp kapanıyor samsung cihazını da 2020 yılında iyi bir paraya almıştım ve o dönemde amiral gemisi denen cihazlardandi ama modelini hatirliyorum dersem yalan soylerim vallahi oda 2-3 yil bandinda yine kendi kendine kapanma, ısınma ve performans düşüşleri yasatmaya basladi

Xiaomi 14T kullaniyorum suan ama kendi kendine açılıp kapanıyor samsung cihazını da 2020 yılında iyi bir paraya almıştım ve o dönemde amiral gemisi denen cihazlardandi ama modelini hatirliyorum dersem yalan soylerim vallahi oda 2-3 yil bandinda yine kendi kendine kapanma, ısınma ve performans düşüşleri yasatmaya basladi
Ve geçmişte aldığım hicbir apple cihazdan pişmanlık duymadım oyun icin ipad 9 kullanıyorum hala da pubg, call of duty gibi oyunlarda kasma sorunu yasatmiyor onu da Türkiye de satışa çıktığında almıştım

Xiaomi 14T kullanıyorum şu an ama kendi kendine açılıp kapanıyor Samsung cihazını da 2020 yılında iyi bir paraya almıştım ve o dönemde amiral gemisi denen cihazlardandi ama modelini hatirliyorum dersem yalan soylerim vallahi oda 2-3 yil bandinda yine kendi kendine kapanma, ısınma ve performans düşüşleri yasatmaya basladi.

Ve geçmişte aldığım hiçbir Apple cihazdan pişmanlık duymadım oyun icin iPad 9 kullanıyorum hala da PUBG, Call of Duty gibi oyunlarda kasma sorunu yasatmiyor onu da Türkiye de satışa çıktığında almıştım.

Bu yaşadıklarınızı anlayabiliyorum Xiaomi cihazlarında bazıları böyle kronik sorunlu olabiliyor 2020ndekine gelince muhtemelen aldığınız telefon ince bir telefondu ve o zamanlarda bataryada ince olduğu için ısınma ve performans kaybı gibi şeyler yaşanmıştı ancak sizi temin ederimki size önerdiğim telefonlarda gayette böyle sorunlar yasamazsiniz ayrıca bende 2020 de Samsung'un A71 modelini almıştım ve 6 yıl olmasına rağmen hala çok iyi çalışıyor performansida gayet iyi sasirticidirki hiçbir kasma donma ve takılma yaşamıyorum.

Bu yaşadıklarınızı anlayabiliyorum Xiaomi cihazlarında bazıları böyle kronik sorunlu olabiliyor 2020ndekine gelince muhtemelen aldığınız telefon ince bir telefondu ve o zamanlarda bataryada ince olduğu için ısınma ve performans kaybı gibi şeyler yaşanmıştı ancak sizi temin ederimki size önerdiğim telefonlarda gayette böyle sorunlar yasamazsiniz ayrıca bende 2020 de Samsung'un A71 modelini almıştım ve 6 yıl olmasına rağmen hala çok iyi çalışıyor performansida gayet iyi sasirticidirki hiçbir kasma donma ve takılma yaşamıyorum.
Bataryası için almıştım zaten o dönemin en iyilerindendi bataryası ama Allah var bataryası hic pisman etmedi depolamayı da hep 20GB bos bırakıyordum ama performans sorunları yasamaya başlayınca 14T aldim ama onda da kendi kendine kapanma sorunu yasiyorum

Bataryası için almıştım zaten o dönemin en iyilerindendi bataryası ama Allah var bataryası hiç pişman etmedi depolamayı da hep 20GB bos bırakıyordum ama performans sorunları yasamaya başlayınca 14T aldim ama onda da kendi kendine kapanma sorunu yasiyorum

Beni yanlis anlamayin ama aynı sorunları yaşamanız acaba sizden kaynaklı yaptığınız herhangi bir şey veya herhangi bir programda olabilir mi çünkü iki cihazda ve bu iki farklı markada aynı sorunlar çıkması biraz garip.

Beni yanlis anlamayin ama aynı sorunları yaşamanız acaba sizden kaynaklı yaptığınız herhangi bir şey veya herhangi bir programda olabilir mi çünkü iki cihazda ve bu iki farklı markada aynı sorunlar çıkması biraz garip.
Dediğim gibi cihazları sosyal medya veya sohbet dışında bisey icin kullanmadim oyun işini hep tablet veya pc den hallettim gun icinde max 3-4 saat instagram veya tiktok icin vs. Kullandim benim aklıma da yazılımsal sorunlar geldi android kullanan bazi arkadaşlarım applea gecti ve bana da onerdiler

Dediğim gibi cihazları sosyal medya veya sohbet dışında bir şey icin kullanmadim oyun işini hep tablet veya PC'den hallettim gun icinde Max 3-4 saat Instagram veya TikTok icin vs. kullandim benim aklıma da yazılımsal sorunlar geldi Android kullanan bazi arkadaşlarım applea gecti ve bana da onerdiler.

Açık konuşmak gerekirse sorununuzun sebebini tam anlayamadım ancak Apple gereksiz pahalı ve ona vereceğiniz paraya çok daha kaliteli Android telefonlar alabilirsiniz ayrıca sizin yaşadığınız sorun ne kadar garip olsa dahi bu sorunu bugüne kadar herkes yaşamadı sonuçta demek istediğim yaşadıklarınız icin üzgünüm ancak bu Android telefonların sorunlu olduğunu göstermez dediğim gibi ben 6 yıldır aynı Android telefonu kullanıyorum ve bugüne kadar hiçbir sıkıntısı çıkmadı.

Açık konuşmak gerekirse sorununuzun sebebini tam anlayamadım ancak Apple gereksiz pahalı ve ona vereceğiniz paraya çok daha kaliteli Android telefonlar alabilirsiniz ayrıca sizin yaşadığınız sorun ne kadar garip olsa dahi bu sorunu bugüne kadar herkes yaşamadı sonuçta demek istediğim yaşadıklarınız icin üzgünüm ancak bu Android telefonların sorunlu olduğunu göstermez dediğim gibi ben 6 yıldır aynı Android telefonu kullanıyorum ve bugüne kadar hiçbir sıkıntısı çıkmadı.
Tamamidir hocam soyledigim secenekleri de değerlendirip karar verecegim cok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı