iPhone 16e vs iPhone 15

Bütçe
40.000-50.000

emrahljajic

Decapat
Daha fazla  
Kendime 40K-50K civarında beni kasmadan 6-7 yıl cok rahat idare edecek telefon ariyorum, arkadaslarım 6-7 yıl kasmayacak diyorsan iPhone al diyor. Benim de aklımda 16e ya da 15 var, ne düşünürsünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmaması için en az 256 gb olmalı ve öyle çok yoğun video, fotoğraf depoluyorsan onu da garanti edemem. Ben de 5 yıl önce öyle kasmasın diye iphone 11 almıştım şu an kendi kendine kapanmaya bile başladı. Yüksek model Iphone alınıyorsa bence belli bir süre sonra satılıp daha üst modele geçilmelidir. Yoksa belli bir yerden sonra çok değer kaybediyor. Ticari olarak Android almakla hemen hemen aynı duruma geliyor yani.

Güncellik, pil ve işlemci önemliyse 16e. Kamera önemliyse 15.

Güncellik, pil ve işlemci önemliyse 16e. Kamera önemliyse 15.
Kameraya çok önem vermiyorum fazla fotograf ceken biri değilim ama bazıları kamera isi cok fark ediyor, pisman ediyor falan diyor o cok kafami karistiriyor

S25, 16e ve 15 arasında kalıp 15 aldım.
ısınma sorunu, şarj sorunu falan var diye duydum memnun musun sen suan ve 15 8bin tl daha pahali aradaki 8bin tl ye deger mi

Kasmaması için en az 256 gb olmalı ve öyle çok yoğun video, fotoğraf depoluyorsan onu da garanti edemem. Ben de 5 yıl önce öyle kasmasın diye iphone 11 almıştım şu an kendi kendine kapanmaya bile başladı. Yüksek model Iphone alınıyorsa bence belli bir süre sonra satılıp daha üst modele geçilmelidir. Yoksa belli bir yerden sonra çok değer kaybediyor. Ticari olarak Android almakla hemen hemen aynı duruma geliyor yani.
Geçmişte 1 kere samsung 1 kere de xiaomi nin en guncel telefonlarını aldım oyun vs. Oynamadım halde 2-3 yıl sonra kasmaya başladı o yuzden apple gecmeyi düşünüyorum

Kameraya çok önem vermiyorum fazla fotograf ceken biri değilim ama bazıları kamera isi cok fark ediyor, pisman ediyor falan diyor o cok kafami karistiriyor

ısınma sorunu, şarj sorunu falan var diye duydum memnun musun sen suan ve 15 8bin tl daha pahali aradaki 8bin tl ye deger mi

Geçmişte 1 kere samsung 1 kere de xiaomi nin en guncel telefonlarını aldım oyun vs. Oynamadım halde 2-3 yıl sonra kasmaya başladı o yuzden apple gecmeyi düşünüyorum
Hocam ben telefonda oyun vs oynamam, telefonu sadece sosyal medya için kullanıyorum. Bu yüzden hiç ısındığını görmedim ve pişman değilim. Gayet yeterli her anlamda.

Kendime 40K-50K civarında beni kasmadan 6-7 yıl cok rahat idare edecek telefon ariyorum, arkadaslarım 6-7 yıl kasmayacak diyorsan iPhone al diyor. Benim de aklımda 16e ya da 15 var, ne düşünürsünüz?

S24 Plus'ya da Honor 400 Pro almanızı tavsiye ederim tabii bunun yanında S25 ve Xiaomi 15t ye bakabilirsiniz.

S24 Plus'ya da Honor 400 Pro almanızı tavsiye ederim tabii bunun yanında S25 ve Xiaomi 15t ye bakabilirsiniz.
Hocam android cihazlar ne olursa olsun apple gibi uzun ömürlü değil iki kere son model android kullandım sadece sosyal medya ve iletişim icin kullanmama rağmen 2-3 yıl bandında kasmaya ve kendi kendine açılıp kapanmaya başladı o yuzden apple tarafina yoneldim

Hocam Android cihazlar ne olursa olsun Apple gibi uzun ömürlü değil iki kere son model Android kullandım sadece sosyal Medya ve İletişim icin kullanmama rağmen 2-3 yıl bandında kasmaya ve kendi kendine açılıp kapanmaya başladı o yuzden Apple tarafina yoneldim.

İlk olarak önceki telefonunuzun modelini merak ettim ancak S24 Plus'in 7 yıl garantili güncellemesi ve Honor 400 Pro'nun ise 6 yıl garantili güncelleme desteği mevcuttur anlayacağınız ikisi de uzun ömürlü telefonlar ve ikisinin de performansı gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı