iPhone 16e vs iPhone 17 yurt dışı

• Konuyu başlatan aea33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 127
Hocam işte aslında ben yurt dışı işine pek güvenmiyorum. Şimdi 120+120 gün kullanım var deniyor ama bir gecede yasa çıkar düşer gün sayısı 50 binlik tel. Elimizde kalır :) Zaten o yüzden en başta 16e dedim en fiyat performans cihaz o şu anda Apple da ama işte tek kamera işi 60 Hz. Olması ne bileyim o da içime sinmiyor. İki ucu çoklu değnek aslında :)

Hocam o yasa kolay değişmez gibime geliyor. Alabiliyorsanız da 15 Pro yerine 16 Pro almanız ileriye dönük daha iyi olacaktır.

Hocam işte aslında ben yurt dışı işine pek güvenmiyorum. Şimdi 120+120 gün kullanım var deniyor ama bir gecede yasa çıkar düşer gün sayısı 50 binlik tel. Elimizde kalır :) zaten o yüzden en başta 16e dedim en fiyat performans cihaz o şu anda Apple da ama işte tek kamera işi 60 Hz. Olması ne bileyim o da içime sinmiyor. İki ucu çoklu değnek aslında :)
Bu kayıt fiyatlarıyla değişmez alabileceğiniz en iyi cihaz 17 aslında arka kamera batarya dışında 16 Pro Maxten.

Hocam o yasa kolay değişmez gibime geliyor. Alabiliyorsanız da 15 Pro yerine 16 Pro almanız ileriye dönük daha iyi olacaktır.

Hocam 16 Pro'nun düz 17'den ne artısı var ki 3. kamera dışında. 17 daha güncel değil mi sonuçta?

Hocam peki kayıtlı cihaz alsak 16e mi daha mantıklı olur yoksa Android bir cihaz mı sence? Asıl iPhone dışına çıkarsam Samsung değil de Honor Magic Pro 7 güzel geliyor bana ama işte 2-3 sene sonra satacak olsam çok değer kaybeder mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı