iPhone 16e vs S24

Bütçe
40000

deserteagle7

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iPhone 16e Vatan'daki 5000 puan ile beraber 35000 TL'ye, S24 ise direkt 32K'ya geliyor. Küçük telefon istiyorum açıkçası. Sizce hangisi alınır? Bir de bu ikisine fiyat olarak çok yakın olan Honor 400 Pro var. Android ilk tercihim olur bu arada.

Telefonları güzel ona laf yok zaten E modelleri çok düşük kalıyor. Kendi sitesinde bile iPhone 11 ile karşılaştırmasını sunuyor öyle düşün.İphone 13-14 işini görür.

Ben Honor 400 Pro'yu öneririm. Güncelleme ömrü dışındaki her şeyde S24FE den fersah fersah önde. 2 büyük Android güncellemesi daha alacak fakat güncelleme ömrü bittikten sonra bile 2-3 yıl daha kullanılabilir. Hem zaten kim aynı telefonu 5 sene kullanıyor ki?

Ben Honor 400 Pro'yu öneririm. Güncelleme ömrü dışındaki her şeyde S24FEden fersah fersah önde. 2 büyük Android güncellemesi daha alacak fakat güncelleme ömrü bittikten sonra bile 2-3 yıl daha kullanılabilir. Hem zaten kim aynı telefonu 5 sene kullanıyor ki?

Konu sahibi küçük telefon istiyor hocam. Ayrıca telefonların uzun kullanılması gayet normal ben P20 Lite cihazı 6 yıl kullanmıştım.

Telefonları güzel ona laf yok zaten e modelleri çok düşük kalıyor. Kendi sitesinde bile iPhone 11 ile karşılaştırmasını sunuyor öyle düşün. iPhone 13-14 işini görür.

Ne iPhone 13 de ne de 14 de 8 GB RAM var. 16eçoğu yerden kırpılmış olsa da rakibi iPhone 13 filan değil en az 15 tir ki 15 de bile 8 GB RAM yok. Burada tek mesele RAM de değil ne kadar umursuyorsunuz bilmem fakat Apple Intelligence destekleyen en ucuz IPhone'da 16e. İlla iPhone isteniyorsa minimum 16e alınmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı