iPhone 17 alınır mı?

Çok pahalı hocam oyun falan oynamam IPad'im var oyun için böyle fotoğraf günlük kullanım için istiyorum elimde 12 var ciddi bir şekilde yavaş geliyor artık 4K 60'da video çekerken 1-2 dakika sonra ekran gidiyor sistem çöküyor sıkıldım ve 16'nın mavi rengi inanılmaz derecede hoşuma gidiyor bana Pro modeller gereksiz gibi geliyor fiyat açısından.
Pro modellerden kastım 17 serisi değilde 15 veya 16 pro modellerine yönelmendi.
Bende 1 ay içinde Yurt Dışından 15 Pro alacağım.

(bütçem yetiyor olsa bile şahsen 17 pro almazdım, yeni arka tasarımı çok kötü görünüyor hiç hoşuma gitmedi)

Bilgilerinin güvende tutulması, sızdırma muhabbetleri seni etkilemeyecek sanıyorsan Pro Max alabilirsin. Uzaya bağlamak falan algı olmuş. Teknoloji teknolojiyi doğururken, yeni özellikler eklenirken böyle konulara değinmek garip.

Dışarıdan doğru düzgün bir şey sokamadığın kapalı bir kutuda bir zahmet güvenlik açığı oluşturmasınlar. Yeni teknoloji tabii ki güzel de bunu cihazı almak için ekstra bir neden haline getirmek komik bence. Hayatınızda hiçbir şey değiştirmeyecek çünkü.

Dışarıdan doğru düzgün bir şey sokamadığın kapalı bir kutuda bir zahmet güvenlik açığı oluşturmasınlar. Yeni teknoloji tabii ki güzel de bunu cihazı almak için ekstra bir neden haline getirmek komik bence. Hayatınızda hiçbir şey değiştirmeyecek çünkü.
Doğru dürüst bir şey sokmamayı geç senin bir yere tıklamamana rağmen telefonuna giren pegasus virüsü bile tek bir teknolojiyle engelleniyor. Bu kadar düz bakmaya gerek yok. Şahsen 17 daha alınası bir model ve pro, pro max muhabbetleri eskide kaldı artık. İnsanlık, tarihi boyunca teknolojik gelişimini katlayarak ilerledi.

Son düzenleme:
3. telefoto lense ihtiyacınız yoksa kesinlikle 17 almalısınız. Telefoto lens lazım değilse ucuz olsun diye 16 Pro vs. almayın.

Not: Kontrol ettiğimde 256 GB 16 Pro 80000 TL, 256 GB 17 ise 78000TL. Dediğim gibi telefoto lazım değilse size, hiç düşünmeden 17 alın.
bu 80k ya satılan 256 GB lık pro hangi sitedeymiş link alabilirmiyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı