iPhone 17 alınır mı?

• Konuyu başlatan Lskow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 203

Lskow

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde S24+ var, 17 geçmeyi düşünüyorum. Akrabama aldık, inceledim, hoşuma gitti. Bugün konu açmıştım, görmüşsünüzdür. Neyse elimde Watch Ultra var, satmam mı lazım? Uyumlu değil sanırım. Geçme sebebim hem arayüzü hem iPad'im var, ekosistem.

iPad varsa güzel bir deneyim yaşarsınız. iPhone 17 bu senenin en favori iOS cihazı. Pro özelliklerin hepsi var neredeyse.

iPad varsa güzel bir deneyim yaşarsınız. iPhone 17 bu senenin en favori iOS cihazı. Pro özelliklerin hepsi var neredeyse.
Evet hocam birde az bir farkla proya geçebilirim değer mi? Yurt dışından alacağım kaydettirme derdim yok.

Pro her zaman daha iyidir. Kamera ve işlemci farkı var. Uzun vadede daha iyi yatırım tabi.

Arkadaşlar elimde S24+ var, 17 geçmeyi düşünüyorum. Akrabama aldık, inceledim, hoşuma gitti. Bugün konu açmıştım, görmüşsünüzdür. Neyse elimde Watch Ultra var, satmam mı lazım? Uyumlu değil sanırım. Geçme sebebim hem arayüzü hem IPad'im var, ekosistem.

Benim zevkime göre alma ama hoşuna gidiyorsa istediğini alabilirsin ben fiyatından dolayı iPhone kullanmıyorum onun yerine bilgisayar alırdım kendime ama başta dediğim gibi senin kararın senin zevkin istedigini yap.

Benim zevkime göre alma ama hoşuna gidiyorsa istediğini alabilirsin ben fiyatından dolayı iPhone kullanmıyorum onun yerine bilgisayar alırdım kendime ama başta dediğim gibi senin kararın senin zevkin istedigini yap.
Evet hocam teşekkürler bilgisayarım var 🙂 az bir farkla 17 pro da alabilirim değer mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı