iPhone 17 Apple'ın sitesinden alınır mı?

JEDIKILLERxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 17 almak istiyorum ama ne Vatan'da ne MediaMarkt'ta veya başka bir mağazada stok yok. Sizce Apple orijinal sitesinden alınır mı? (Cahilliğime verin şu zamana kadar hiç internetten büyük meblalı alışveriş yapmadım ve güvenesim gelmiyor). Stoklara ne zaman gelir? Gelse zamlı fiyattan mı gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Apple üreten marka zaten burdan almayıp başka nereden alacaksın :D.Yapıştır gitsin.

iPhone 17 alınmaz. Hatta direkt iPhone alınmaz. Tamam belki işlemcisi iyi, işletim sistemi iyi, özellikleri falan iyi ama o fiyata o telefon alınmaz. Yurtdışı alıcaksan o ayrı ama yurt içi fiyatıyla o telefonu almayı bence aklından bile geçirme.

iPhone 17 alınmaz. Hatta direkt iPhone alınmaz. Tamam belki işlemcisi iyi, işletim sistemi iyi, özellikleri falan iyi ama o fiyata o telefon alınmaz. Yurt dışı alacaksan o ayrı ama yurt içi fiyatıyla o telefonu almayı bence aklından bile geçirme.

Dediğin aşırı saçma yurt dışı daha da saçma.

Arkadaşlar iPhone 17 almak istiyorum ama ne Vatan'da ne MediaMarkt'ta veya başka bir mağazada stok yok. Sizce Apple orijinal sitesinden alınır mı? (cahilliğime verin şu zamana kadar hiç internetten büyük meblalı alışveriş yapmadım ve güvenesim gelmiyor). Stoklara ne zaman gelir? Gelse zamlı fiyattan mı gelir?

Eğer yaşadığın yerde Gürgençler vs varsa oradan da alabilirsin resmi satıcı kendileri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı