Trendyol sitesinden iPhone 14 Plus alınır mı?

Bu aradaki 3 bin TL fark Apple sitesiyle. İthalatçı farkından dolayı mı? Çok anormal bir fark 3 bin TL nasıl fark edebiliyor.

TR'de zaten ithalatci garantili iPhone satilmiyor. Trendyol piyasayi kirmak icin ara ara yapar boyle indirimler. HB, N11, Trendyol ve Amazon gibi yerlerde satici bu sitelerin kendisiyse tereddut etmenize gerek yok. Aradaki farkla sarj aleti, kilif ve ekran koruyucu alir uzerine cebinize para koyarsiniz.

Trendyol ürünlerinin %99'u kanıtlanmış bir şekilde replika veya yenilenmiş, bilginiz olsun.

Sacma bir yorum olmus. Bu olay tamamen saticiya gore degisecek bir durum Trendyol ile alakasi yok. Satici Trendyol'un kendisiyse yazdiginiz mesajin muhatabi bile degil. Satici bazli sorun her sitede yasanabilir. Eger satici tarafinda sorun yasanirsa da ben Amazon haricinde isi biraz da olsa yokusa surmeyen e-ticaret sitesi gormedim.

Herkes profesör olmuş, yorumu düzelttim, arkadaşa cihazı aldıktan 2 ay sonra da yardımcı olun.
Hocam,Android ya da ikinci el bir cihazdan bahsediyor olsanız haklı olabilirsiniz fakat Apple markalı bir cihazda bu dediğinizin olma ihtimali çok düşük.

Hadi öyle bir şey oldu diyelim iOS sayesinde bilgi sahibi olabiliyorsunuz zaten. Satıcı Trendyol olduğu için bir sıkıntı çıkma olasılığı da çok düşük.

Sizin dediğiniz tarz ürünler Trendyolda olmuyor değil fakat genelde bunları satan Trendyol olmuyor.

Herkes profesör olmuş, yorumu düzelttim, arkadaşa cihazı aldıktan 2 ay sonra da yardımcı olun.

Bir mesaj yaziyorsunuz, ben de karsiliginda kendi tecrubelerime dayanarak baska bir mesaj yaziyorum. Hani burasi forum ya, insanlar birbirleriyle iletisim kuruyor dogal olarak. Trendyol'un kendi envanterindeki urunlerin yuzde 99'unun sahte veya replika oldugunu kanitlayin, biz de tesekkur edelim.

Kaldi ki iPhone'larda urune mudahale yapildiysa bunu cihaz belirtiyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı