Bu fiyat yükseltme olayından dolayı bu kadar soru işaretim maalesef. 17 Pro'yu bekleyeyim duruma göre 77ye 16 Pro'yu alırım diyorum ama bunlarında fiyatı uçacak muhtemelen dediğiniz gibi. Yenilikler benim hoşuma gitti açıkçası, sızanlar doğruysa. 80 bin var elimde, üniversiteye gideceğim için yurt çıkar/çıkmaz çok masrafım var. 110'dan çıkacak olsa düşünmem 16 Pro'yu alır geçerim. 100 olacaksa o da tamam diyebilirim belki, 1 ay geç alırım ama alabilirim. 100'ün bir lira üstü olmaz ama.

Akşam akşam çok soru sordum sağ olun. Durumlar kör düğüm.
Ben Apple'yi takip etmedim hiçbir zaman. Sadece 999 dolar olarak çıkmış 16 Pro, bunada 1049 dolar diyorlar ondan yola çıktım.
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ben aradaki 50 doları görünce o kadar da fiyat farkı olmaz diye düşünmüştüm. Siz olmasanız muhtemelen 100 küsur fiyatı görünce 16 Pro'ya dönecektim onu da bu fiyattan bulamayacaktım, sağ olun siparişi geçtim. 20 vs daha verebilecek bütçem yok Max çıkacağı bu kadar.
Eki Görüntüle 2558459
Bir de bu Turkcell bayideki eleman pasajda da stok yok alırken hata verir falan diyordu şükranlarımı sunarım ona. Satıyorsanda ekmeğimle oynama.