iPhone 17 Pro beklenmeli mi?

Anladım hocam. Çevrede Turkcell bayi bırakmadım sadece timleri değil.
Bu fiyata istedim çünkü tam para ayarlamıştım şarj cihazıyla beraber ama nafile. 😃
Neden nafile hocam. Satıcı direkt Turkcell. Piyasa fiyatlarına bakmadım ama siz çok araştırmışsınız. Uygun diyorsanız alınır.

Neden nafile hocam. Satıcı direkt Turkcell. Fiyatlara bakmadım ama siz uygun diyorsanız alınır.
Turkcelldeki adam vermedi işte o paraya hocam. Bir iki tanede değil hiçbiri vermedi. 81.5 ama sana 80 son dedi. Veriyorsan 77.400e alabilirim tam param var falan dedim ama yok.
Bir tanesi abi bu webe özel fiyat dedi. Vatan webe özel fiyatları mağazada da veriyor sizde yapamaz mısınız dedim, biz o kadar büyük firma değiliz onlara daha ucuza geliyor telefonlar dedi.

Turkcelldeki adam vermedi işte o paraya hocam. Bir iki tanede değil hiçbiri vermedi. 81.5 ama sana 80 son dedi. Veriyorsan 77.400e alabilirim tam param var falan dedim ama yok.
Bir tanesi abi bu webe özel fiyat dedi. Vatan webe özel fiyatları mağazada da veriyor sizde yapamaz mısınız dedim, biz o kadar büyük firma değiliz onlara daha ucuza geliyor telefonlar dedi.
Zaten Turkcell AŞ sadece kargoyla gönderir. Ben konuyu yanlış anladım. Aileni ikna et. Arada ki fark hatırı sayılır bir fark. Bayiler yine aynı konuya döndük abi mabi zaten hepsi düz esnaf. Kurumsallık ne yazık ki yok. Keyfi fiyat belirliyor.

Zaten Turkcell AŞ sadece kargoyla gönderir. Ben konuyu yanlış anladım. Aileni ikna et. Arada ki fark hatırı sayılır bir fark. Bayiler yine aynı konuya döndük abi mabi zaten hepsi düz esnaf. Kurumsallık ne yazık ki yok. Keyfi fiyat belirliyor.
Ne saçma iş yahu. Turkcell sitesindeki ürüne mağazada farklı fiyat çıkıyor. Media Marktta hiç stok yoktu, 17ler geleceği için karaborsaya düştü onlar dedi, ne mağazada varmış ne internette varmış. Sitesine girdim baktım stokta gözüküyor ama onun ekranında harbi yok gözüküyordu.

Ne saçma iş yahu. Turkcell sitesindeki ürüne mağazada farklı fiyat çıkıyor. Media Marktta hiç stok yoktu, 17ler geleceği için karaborsaya düştü onlar dedi, ne mağazada varmış ne internette varmış. Sitesine girdim baktım stokta gözüküyor ama onun ekranında harbi yok gözüküyordu.
Doğru bu arada. Bize de stok sayılı geliyor haftalık. Eskisi gibi akışkan bir stok yok 16'da ama bunun sebebi 9 Eylül lansmanından sonra fiyat yükseltecek olmaları. Mağaza ve merkez stoğu zaten her zaman farklı oluyor. Merkez stoğu sadece sitede satılıyor.

Son düzenleme:
Doğru bu arada. Bizede stok sayılı geliyor haftalık. Eskisi gibi akışkan bir stok yok 16'da ama bunun sebebi 9 Eylül lansmanından sonra fiyat yükseltecek olmaları. Mağaza ve merkez stoğu zaten her zaman farklı oluyor. Merkez stoğu sadece sitede satılıyor.
Bu fiyat yükseltme olayından dolayı bu kadar soru işaretim maalesef. 17 Pro'yu bekleyeyim duruma göre 77ye 16 proyu alırım diyorum ama bunlarında fiyatı uçacak muhtemelen dediğiniz gibi. Yenilikler benim hoşuma gitti açıkçası, sızanlar doğruysa. 80 bin var elimde, üniye gideceğim için yurt çıkar/çıkmaz çok masrafım var. 110dan çıkacak olsa düşünmem 16 proyu alır geçerim. 100 olacaksa o da tamam diyebilirim belki, 1 ay geç alırım ama alabilirim. 100'ün bir lira üstü olmaz ama. 😃 😃
Akşam akşam çok soru sordum sağ olun. Durumlar kör düğüm.

Sen hiç gördün mü Apple'nin 10k fark ile cihaz çıkardığını
Ben apple'yi takip etmedim hiçbir zaman. Sadece 999 dolar olarak çıkmış 16 Pro, bunada 1049 dolar diyorlar ondan yola çıktım. 😁

Doğru bu arada. Bize de stok sayılı geliyor haftalık. Eskisi gibi akışkan bir stok yok 16'da ama bunun sebebi 9 Eylül lansmanından sonra fiyat yükseltecek olmaları. Mağaza ve merkez stoğu zaten her zaman farklı oluyor. Merkez stoğu sadece sitede satılıyor.
Güldürdünüz bizi teşekklürler hocam
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ben aradaki 50 doları görünce o kadarda fiyat farkı olmaz diye düşünmüştüm. Siz olmasanız muhtemelen 100 küsür fiyatı görünce 16 proya dönecektim onu da bu fiyattan bulamayacaktım, sağ olun siparişi geçtim. 20 vs daha verebilecek bütçem yok max çıkacağı bu kadar.
IMG_20250819_023504.jpg

Birde bu turkcell bayideki eleman pasajda da stok yok alırken hata verir falan diyordu şükranlarımı sunarım ona. Satıyorsanda ekmeğimle oynama.

Son düzenleme:
Bu fiyat yükseltme olayından dolayı bu kadar soru işaretim maalesef. 17 Pro'yu bekleyeyim duruma göre 77ye 16 Pro'yu alırım diyorum ama bunlarında fiyatı uçacak muhtemelen dediğiniz gibi. Yenilikler benim hoşuma gitti açıkçası, sızanlar doğruysa. 80 bin var elimde, üniversiteye gideceğim için yurt çıkar/çıkmaz çok masrafım var. 110'dan çıkacak olsa düşünmem 16 Pro'yu alır geçerim. 100 olacaksa o da tamam diyebilirim belki, 1 ay geç alırım ama alabilirim. 100'ün bir lira üstü olmaz ama. 😃 😃
Akşam akşam çok soru sordum sağ olun. Durumlar kör düğüm.

Ben Apple'yi takip etmedim hiçbir zaman. Sadece 999 dolar olarak çıkmış 16 Pro, bunada 1049 dolar diyorlar ondan yola çıktım. 😁

Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ben aradaki 50 doları görünce o kadar da fiyat farkı olmaz diye düşünmüştüm. Siz olmasanız muhtemelen 100 küsur fiyatı görünce 16 Pro'ya dönecektim onu da bu fiyattan bulamayacaktım, sağ olun siparişi geçtim. 20 vs daha verebilecek bütçem yok Max çıkacağı bu kadar.
Eki Görüntüle 2558459

Bir de bu Turkcell bayideki eleman pasajda da stok yok alırken hata verir falan diyordu şükranlarımı sunarım ona. Satıyorsanda ekmeğimle oynama.

En doğru kararı aldınız hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle

Hocam selamlar sizin yetkili olduğunuzu görünce sorayım dedim dün bir konu açmıştım ama isterseniz bakabilirsiniz iki telefon hakkında kararsız kaldım 17 pro Max bekliyordum normalde ama 16 pro Max almak daha ağır bastı çünkü 100.000 TL’ye 512 gb‘lı olan modeli bulunabiliyor.

Acaba 17 serisi çıktığında Apple 16 pro ve 16 pro Max‘i sitesinden kaldırdigi için bunlar karaborsa’ya düşüp şu anki fiyatından daha mı yükseğe satılacak bu takriben ne zaman olur lansman günü mü olur hemen yoksa birkaç gün öncesinden falan mı olur son güne kadar beklemek mantıklı yani, lansmanı gördüğümüz zaman hemen baktık çok fiyata çıkıyor 17 serisi, hemen 16 pro Max alabilir miyiz satışları satıcılar iptal eder mi bilmiyorum bu konu hakkında düşünceniz nedir?
Yeni her zaman yenidir ama sanırım 16 pro Max ile 17 pro Max içerisinde en az 30 40.000 TL fark olacağı söyleniyor?

Bu arada 512 almamın sebebi ellerinizden öper gelişim çağında oğlum var ve onun video fotolarini çok çekiyorum zaten şu an iPhone 11 64 GB var uzun süre telefon kullanıyorum zaten artık çok kasmaya başladı

Son düzenleme:
Hocam selamlar sizin yetkili olduğunuzu görünce sorayım dedim dün bir konu açmıştım ama isterseniz bakabilirsiniz iki telefon hakkında kararsız kaldım 17 pro Max bekliyordum normalde ama 16 pro Max almak daha ağır bastı çünkü 100.000 TL’ye 512 gb‘lı olan modeli bulunabiliyor.

Acaba 17 serisi çıktığında Apple 16 pro ve 16 pro Max‘i sitesinden kaldırdigi için bunlar karaborsa’ya düşüp şu anki fiyatından daha mı yükseğe satılacak bu takriben ne zaman olur lansman günü mü olur hemen yoksa birkaç gün öncesinden falan mı olur son güne kadar beklemek mantıklı yani, lansmanı gördüğümüz zaman hemen baktık çok fiyata çıkıyor 17 serisi, hemen 16 pro Max alabilir miyiz satışları satıcılar iptal eder mi bilmiyorum bu konu hakkında düşünceniz nedir?
Yeni her zaman yenidir ama sanırım 16 pro Max ile 17 pro Max içerisinde en az 30 40.000 TL fark olacağı söyleniyor?

Bu arada 512 almamın sebebi ellerinizden öper gelişim çağında oğlum var ve onun video fotolarini çok çekiyorum zaten şu an iPhone 11 64 GB var uzun süre telefon kullanıyorum zaten artık çok kasmaya başladı
Hocam selamlar. Öncelikle vereceğim bilgiler iş tecrübeme göre olacak. Kesin bilgiler değildir. Hak verirsiniz Apple satış pazarlama bölümünde çalışmıyorum. Apple her zaman bir önceki cihazı yenisi satsın diye ön siparişe çıkardığı gün önceki modelin Pro ve Pro Max’ini kaldırır. Bu hemen olur fakat diğer satıcılar ellerinde stok olduğu için satmaya devam eder. Mesela biz Turkcell direkt kaldırıyoruz ve stokları Apple’a iade ediyoruz. Bizim gibi yetkili satıcılarda bu şekilde ilerletiyor. Sizin durumda alabileceğiniz yerler genel olarak düz telefoncular. E tabi ki onlarda fiyatları arttıracaktır. Ben olsam şuan 16 Pro 256 alırdım. iCloud ile destekleyip kullanırdım. Yüksek hafızalı iPhone’a o fiyat farkına gerek yok. Hem sonsuza kadar yedeklenir hemde düşük ücrete hafıza artar. 128lik iPhone’umda 50bin fotoğraf ve video var. 40GB kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı