- Makaleler
- 9
Daha fazla
Öncelikle 17e'nin mart gibi çıkacağını düşünürsek ve 1-2 ay içinde de doların da biraz artması ya da RAM krizi sebebiyle ben zam gelse şaşırmam. Ama çıkmasına az kaldığı için bizim ülkede kur böyle de devam edebilir. Fakat zam gelmese bile 17e'nin çıkış fiyatının 60.000-65.000 TL arasında olacağını düşünüyorum. 16e, 40 bandına bulunuyor demeyin, 50.000 TL Apple TR'de.Merhaba arkadaşlar, uygulama geliştiricisiyim ancak henüz aktif bir gelirim yok. Şu an iPhone 11 kullanıyorum ve artık cihazımı yenilemek istiyorum.
Dün iPhone 17'yi inceledim; harika bir telefon olsa da 78.000 TL bütçemi çok aşıyor. Şu an 41.000 TL'ye iPhone 16e almak ile çıkması muhtemel iPhone 17e modelini beklemek arasında kararsız kaldım.
Asıl endişem şu: Eğer 17e'yi beklersem ve fiyatı beklediğimden yüksek çıkarsa ya da bu süreçte iPhone 17'ye zam gelirse pişman olurum. Sizce riske girip beklemeli miyim, yoksa 16e alıp geçmeli miyim? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bütçe zorlarsam hepsi için olabilir ama aradaki farkı vermeye değer mi bu cihazlar, kararsızım.
17e de çıksa yine 60 Hz ekranlı olacağından iPhone 17 ile de fiyat farkı yakın olduğundan yine 17 seçmeniz daha mantıklı kalacak. 16e falan düşünmeyin bence. Hepten ekranıyla, görüntüsüyle kötü bir cihaz. Hormonlu iPhone 7. 17e de aynı görünümde olacak. Alınabilecek en mantıklı telefon iPhone 17 zaten bu sene. Ayrıca 72-75 arasına garantili olarak başka sitelerde bulabiliyorsunuz.