iPhone 3GS telefonum şarj %100 olmadan fiş işareti çıkıyor

cerberus123

Megapat
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun 3 gün önce başladı, şarjım azaldığında şarja taktım %20-25 lere kadar doldu ve burdan sonra fiş işareti çıktı, azaldıkça yine şarj etmeye çalıştım bu sefer %15 lerde fiş işareti çıktı, böyle git gide azaldı ve en son %5 lerde tıkandı. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm düzelme olmadı. Dün şarjı tamamen bitirip 1 saat kadar beklettim ve şarja taktım max %21 oldu. Az önce de şarjım bitti ve taktığımda telefon artık açıldığı gibi kapanıyor sürekli tekrar ediyor bunu. Sorunun batarya veya soketlerde olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ? Yeni batarya veya soket değişimi yapmaya değer mi, yakın zamanda tekrar aynı sorunla karşılaşma ihtimalim var mı?

Apple der ki: "Piliniz, 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80’ini koruyacak şekilde tasarlanmıştır." :)
Seninde bataryan ömrünü tamamlamış gibi görünüyor. Değiştirmek biraz masraflı olabilir. O yüzden değmez bence.
Cihazımla ben mutluydum diyorsan da servis desteği var ise bataryasını değiştirtebilirsin.

Apple der ki: "Piliniz, 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80’ini koruyacak şekilde tasarlanmıştır." :)
Seninde bataryan ömrünü tamamlamış gibi görünüyor. Değiştirmek biraz masraflı olabilir. O yüzden değmez bence.
Cihazımla ben mutluydum diyorsan da servis desteği var ise bataryasını değiştirtebilirsin.

Netten batarya fiyatlarına baktım 30-50 tl civarlarında, önceliğim yeni telefondan ziyade bununla bir kaç ay daha idare edebilmem, telefonu gidip bi göstermeyi düşünüyorum aslında ama direk batarya siparişi versem mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı