iPhone 4S 2024'te alınır mı?

Güncel bir telefon alman lazım ki uygulamaların son güncellemelerini alabil. İnternet bağımlılığını avantaja çevirip kendine bir şeyler katman lazım lisede aynı şekilde devam edemezsin, üstelik whatsapp bundan sonra hayatının bir parçası olacak. Ailen aradığında, senin birine ulaşman gerektiğinde ikide birde kitlenip donacak, gelen aramayı bir gösterip bir göstermeyecek telefonla sürekli krizin ortasında bulursun kendini. Realite.
Benlik sıkıntı yok zaten ama ailem çok yüksek model bi telefon almamı istemiyor arıyalım ulaşalım sana yeter diyolar o bile zar zor olur büyük ihtimal bu telefonla ama anlamadıkları için işte düşük model istiyorum zaten taş çatlasa 8plus alsam 2 sene kullanır sonra bi bahane çıkartıp 13-14 aldırtırım. Sağolasın.

Benlik sıkıntı yok zaten ama ailem çok yüksek model bi telefon almamı istemiyor arıyalım ulaşalım sana yeter diyolar o bile zar zor olur büyük ihtimal bu telefonla ama anlamadıkları için işte düşük model istiyorum zaten taş çatlasa 8plus alsam 2 sene kullanır sonra bi bahane çıkartıp 13-14 aldırtırım. Sağolasın.
Düşük model veya kötü telefonla arayıp ulaşamıyorlar. Yeni diye alıyosun, gelen aramayı bi iletiyor bi iletmiyor. Ben 3 yıl önce aldım telefon, döneminin en iyisi değildi fakat 3 yıl geçti whatsappdan arıyorlar bazen ulaşabilmek için. Telefonun sesi açıkken çalmıyor. Neyse ki whatsappdan ulaşabiliyorlar, alırsan o kadar eski telefon onu da yapamayabilirler. Bence eski değil de aynı paraya android telefon al

Aşırı telefon kullanan birisi değilim dediğim gibi Instagram YouTube belki de snap indiririm fotoğraf falan çekipte paylaşmıyorum zaten depolama alanındada sıkıntı çıkmaz gibi. Pes oynuyorum onun için sordum zaten oynatır mı diye.

O işler için bile yapıp yapamayacağı belirsiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı