iPhone 11 2024'te alınır mı?

Bütçe
25.000
Sınırlı bütçede iphone inadı neden? İphone11 5 yıl öncesinin telefonu, iphone12 4 yıl öncesinin. Kızımda iphone 12 var heryere artık powerbank ile gidiyor. 1 yıl daha kullanır en fazla. Önümüzdeki yaz iphone 15 yada 16 aldıracak bana. Şimdiden yolunu yapıyor. Yurt dışında yaşadığım için burada fiyatlar normal seviyede. Türkiye'de mümkün değil o fiyatlara iphone alınmaz. Hele bütçe problemi varsa.
Alın samsung s23fe 4, 5 yıl kafanız rahat kullanın. İlla elma logosunu göstermek için fahiş fiyata 4,5 yıllık telefon almak nedir.

Sınırlı bütçede iPhone inadı neden? iPhone11 5 yıl öncesinin telefonu, iPhone12 4 yıl öncesinin. Kızımda iPhone 12 var her yere artık powerbank ile gidiyor. 1 yıl daha kullanır en fazla. Önümüzdeki yaz iPhone 15 ya da 16 aldıracak bana. Şimdiden yolunu yapıyor. Yurt dışında yaşadığım için burada fiyatlar normal seviyede. Türkiye'de mümkün değil o fiyatlara iPhone alınmaz. Hele bütçe problemi varsa.
Alın Samsung S23FE 4, 5 yıl kafanız rahat kullanın. İlla elma logosunu göstermek için fahiş fiyata 4,5 yıllık telefon almak nedir?

Hocam ailem Android telefonlara bu kadar yüksek para vermek istemiyor sadece applea bende iPhone 6 s vardı 2017'de aldım 2021e kadar kullandım sonra Xiaomi Redmi Note 8E geçtim sonra telefonum kırılınca Huawei P20 Lite geçtim artık iphonea tekrardan geçmek istiyorum

Kısaca kesinlikle iPhone 12 almanı öneririm. Eğer bütçeyi artırma şansınız varsa, iPhone 12 uzun vadede biraz daha avantajlı olabilir. Özellikle küçük oyunlar ve sosyal medya için performansı gayet yeterli, ekran kalitesi ve güncelleme desteği de daha iyi. Ama sadece Instagram ve küçük oyunlar için diyorsanız, iPhone 11 de işinizi rahatlıkla görür. Tercihinizi uzun süreli kullanıma göre yapacaksanız iPhone 12, iyi bir yatırım olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı