2024'te iPhone 11 alınır mı?

İos tarafında tek çareniz iPhone 11 kalsa bile yinede alınmaz hocam. Parayı o teknolojiye gömmek çağ dışı bir durum. illa ki ios şart ise ikinci el iPhone 12 bakın bütçeyi az arttırıp yoksa o paralara S21 FE veya S22 alın daha iyi

2024'te 6S 7 bile sorunsuz kullanabilinirken insanlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum iPhone 11'i 1 sene kullandım aşağı yukarı 1.5 yıl geçti iOS 17 sürümünü gördüm kasma donma yoktu kasmalar iOS 18 de olabilir ama zamanla optimize edilebilir şu an iPhone 7 elimde hiç kasma donma yok gayet akıcı 11 nasıl kasabiliyor orasını bilmiyorum sanırım arkadaşlar A serisi ile karıştırdı S20 ile iPhone 11 aynı yılın amiral gemisi burada Samsung'u öve öve bitiremeyen arkadaşlar arasında S20 kullanan yok kimsenin elinde S20 yok ama iPhone 11 halen güncelleme alıyor ve iOS 19 da alacak Samsung S20 hangi sürümde kaldı orasını bilmiyorum herkes Samsung'u öve öve bitiremiyor ama iPhone Samsung'tan 2 kat fazla satılıyor 11'in gece çekim performansı harika tüm lenslerde 4K 60 FPS var A13 çipinin aldığı puanlar halen çok güzel malzeme kalitesi aynı şekilde 1 yıl ana iOS sürümü +3 yıl uygulama desteği var yani çağ dışı olması IPS ekrandan dolayı mı orası tartışılır ama AMOLED yanıklı S20 serisinden bence daha çok çağa ayak uydurmuş gibi pil zaten iPhone klasiği ama sorunun cevabını vermissin 2025'te iPhone 11'i tartışabiliyoruz alınabilir mi diye konuşuyoruz ama S20'yi konuşmuyoruz iPhone 11'i 1, 2, 3 yıl sonra hep konuşacağız S21 S20 S22 hele hele A serisini konuşmayacağız belki A57 mi iPhone 11 mi diyebiliriz, iyi günler

İdareten iPhone 13 alamam maalesef.

Sizin pil sağlığı kaç?

Kendimi anlatamadım galiba. İdareten istiyorum 1-2 senelik, telefonun iyi olup olmaması çok da önemli değil çünkü oyun oynamam fazla da kullanmam en fazla 3-4 saat bakıyorum, günlük işlerde götürsün yeter. Ayrıca kardeşime bırakacağım telefonu onun da çok oyun oynamamasını istiyoruz 2 sene sonra iPhone 11 ile o kadar oyun oynayamaz herhalde.
Android önerenler, kocaman kasalı 5 kameralı telefonlar kullanmak istemiyorum o yüzden önermeyin dedim ama 6 inç civarlarında kamera sayısı az zarif telefon önerileriniz varsa açığım.
1-2 yıl kendinize eziyet etmeyi seven bir mazoşist iseniz(!) tabii ki alabilirsiniz.

Dipnotu görerek konuşuyorum. Bu telefon artık öldü kamera performansı hala bana göre iyi olsa bile artık alınmaz hele ki bu fiyatlara.

İdareten iPhone 13 alamam maalesef.

Sizin pil sağlığı kaç?

Kendimi anlatamadım galiba. İdareten istiyorum 1-2 senelik, telefonun iyi olup olmaması çok da önemli değil çünkü oyun oynamam fazla da kullanmam en fazla 3-4 saat bakıyorum, günlük işlerde götürsün yeter. Ayrıca kardeşime bırakacağım telefonu onun da çok oyun oynamamasını istiyoruz 2 sene sonra iPhone 11 ile o kadar oyun oynayamaz herhalde.
Android önerenler, kocaman kasalı 5 kameralı telefonlar kullanmak istemiyorum o yüzden önermeyin dedim ama 6 inç civarlarında kamera sayısı az zarif telefon önerileriniz varsa açığım.

Pil sağlığım 84. İdareten istiyorsan ve iyi olup olmaması önemli değilse neden bunları sorun ediyorsun? iPhone 8 bile işini görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı