İos tarafında tek çareniz iPhone 11 kalsa bile yinede alınmaz hocam. Parayı o teknolojiye gömmek çağ dışı bir durum. illa ki ios şart ise ikinci el iPhone 12 bakın bütçeyi az arttırıp yoksa o paralara S21 FE veya S22 alın daha iyi
1-2 yıl kendinize eziyet etmeyi seven bir mazoşist iseniz(!) tabii ki alabilirsiniz.İdareten iPhone 13 alamam maalesef.
Sizin pil sağlığı kaç?
Kendimi anlatamadım galiba. İdareten istiyorum 1-2 senelik, telefonun iyi olup olmaması çok da önemli değil çünkü oyun oynamam fazla da kullanmam en fazla 3-4 saat bakıyorum, günlük işlerde götürsün yeter. Ayrıca kardeşime bırakacağım telefonu onun da çok oyun oynamamasını istiyoruz 2 sene sonra iPhone 11 ile o kadar oyun oynayamaz herhalde.
Android önerenler, kocaman kasalı 5 kameralı telefonlar kullanmak istemiyorum o yüzden önermeyin dedim ama 6 inç civarlarında kamera sayısı az zarif telefon önerileriniz varsa açığım.
İdareten iPhone 13 alamam maalesef.
Sizin pil sağlığı kaç?
Kendimi anlatamadım galiba. İdareten istiyorum 1-2 senelik, telefonun iyi olup olmaması çok da önemli değil çünkü oyun oynamam fazla da kullanmam en fazla 3-4 saat bakıyorum, günlük işlerde götürsün yeter. Ayrıca kardeşime bırakacağım telefonu onun da çok oyun oynamamasını istiyoruz 2 sene sonra iPhone 11 ile o kadar oyun oynayamaz herhalde.
Android önerenler, kocaman kasalı 5 kameralı telefonlar kullanmak istemiyorum o yüzden önermeyin dedim ama 6 inç civarlarında kamera sayısı az zarif telefon önerileriniz varsa açığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.