iPhone 4S mi Asus Zenfone 6 mı?

Soruya cevap vermekte zorlanıyorum zira soru, soru içinde bir soru daha soruyor. Şimdi sen diyorsun ki;
  • iPhone mu alayım Android mi?
  • 2 senelik eski bir telefon mu alayım güncel bir telefon mu?
  • 4" mi alayım 6" mi?
Ben de sana diyorum ki Zenfone 5 al. iPhone 4 alayım mı diye soran adam 6" telefon kullanmaz...

Soruya cevap vermekte zorlanıyorum zira soru, soru içinde bir soru daha soruyor. Şimdi sen diyorsun ki;
  • iPhone mu alayım Android mi?
  • 2 senelik eski bir telefon mu alayım güncel bir telefon mu?
  • 4" mi alayım 6" mi?
Ben de sana diyorum ki Zenfone 5 al. iPhone 4 alayım mı diye soran adam 6" telefon kullanmaz...
4'' te değil 3.5''. Neredeyse 2 katı.

İos 8 için alıyorsan şimdilik İPhone 4S alma. 4S kullanıpta yükleyenlerin en azından hepsi memnun değil . 8.1 'i bekle kullanıcı yorumlarına göz at sonra karar ver derim ben.

4S kullanıpta yükleyenlerin en azından hepsi memnun değil.

Arkadaşım, bu cümlende anlatım bozukluğu var. En azından ile hepsi diyerek yanlış kelime kullanımı yapmışsın.

Doğru bir cümle içinde kullanmak istiyorsan " en azından yüzde 63'ü memnun değil." gibi kullanılması uygundur.

Zenfone 5-6. Iphone 4-4s artık bitti (Steve Jobs öldükten sonra Iphone'un da da bittiğini düşünüyorum). Zaten 3,5 inçlik bir telefon o kadar küçük ekranla ne yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı