iPhone 5 iTunes'a bağlanmıyor ve açılmıyor

• Konuyu başlatan 706143
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.147
Bu aygıtta daha önceden kurulu olan bir Apple hesabı var mıydı? Eğer siz iphone'u sıfırlamadan önce başka bir Apple hesabıyla etkinleştirilmişse iphone'u tekrar etkinleştiremezsiniz. Öncelikle ilgili hesaptaki etkinleştirme kilidi kaldırılmalıdır. Aygıtın size ait olduğunu ispatlayabiliyorsanız Apple bu konuda size yardımcı olabilir. Tabii donanımsal bir sorununuz da olabilir. Cihazı tamir ettirdiğinizi söylüyorsunuz.
Şöyle anlatayım; telefonu yanlış değilsem 3-4 yıl önce ikinci el aldık, yani Apple yardımcı olamaz. Telefonu sıfırlamadan önce hesaptan çıkış yapmıştım ama o hesabın şifresini biliyorum, sıkıntı olmaz o yönden ama öyle bir ekran gelmedi bile. 😁

Şöyle anlatayım; telefonu yanlış değilsem 3-4 yıl önce ikinci el aldık, yani Apple yardımcı olamaz. Telefonu sıfırlamadan önce hesaptan çıkış yapmıştım ama o hesabın şifresini biliyorum, sıkıntı olmaz o yönden ama öyle bir ekran gelmedi bile. 😁
Etkinleştirme ekranına hiç ulaşamıyorsanız başka bir sıkıntı olmalı.
"sunucuya bağlanma kısmında takılıyor, hata veriyor, yüklemiyor." demişsiniz. Bağlantı hatası mı veriyor yoksa yeniden mi başlıyor? Yani ne tür bir hata alıyorsunuz?

Etkinleştirme ekranına hiç ulaşamıyorsanız başka bir sıkıntı olmalı.
"sunucuya bağlanma kısmında takılıyor, hata veriyor, yüklemiyor." demişsiniz. Bağlantı hatası mı veriyor yoksa yeniden mi başlıyor? Yani ne tür bir hata alıyorsunuz?
Şöyle oluyor; merhaba ekranı geliyor, dil seçiliyor, ülke seçiliyor, ağa bağlanıyor, etkinleştirme ekranı geliyor, birkaç dakika bekleyin yazıyor orada daha sonra "etkinleştirilemedi, iTunes'a bağlanın veya birkaç dakika sonra tekrar deneyin" yazıyor, 50 kere denedim ama olmadı. Bildiğim kadarıyla telefonun ağa bağlanma konusunda sıkıntısı yok, telefonu sıfırlamadan önce birkaç telefon görüşmesi yaptım, benden önce de babam kullanıyordu, bir sıkıntı yaşamadı. Böyle olacağını bilseydim silinecekleri tek tek elimle silerdim. Bu durumdan kurtulmaın bir yolu yok mu? İnternetten biraz araştırdım, birkaçını denedim ama yine aynısı oldu. En son iTunes'tan yüklediğim iOS sürümü 10... idi, sürümün tamamını hatırlayamadım. 😁

Şöyle oluyor; merhaba ekranı geliyor, dil seçiliyor, ülke seçiliyor, ağa bağlanıyor, etkinleştirme ekranı geliyor, birkaç dakika bekleyin yazıyor orada daha sonra "etkinleştirilemedi, iTunes'a bağlanın veya birkaç dakika sonra tekrar deneyin" yazıyor, 50 kere denedim ama olmadı. Bildiğim kadarıyla telefonun ağa bağlanma konusunda sıkıntısı yok, telefonu sıfırlamadan önce birkaç telefon görüşmesi yaptım, benden önce de babam kullanıyordu, bir sıkıntı yaşamadı. Böyle olacağını bilseydim silinecekleri tek tek elimle silerdim. Bu durumdan kurtulmaın bir yolu yok mu? İnternetten biraz araştırdım, birkaçını denedim ama yine aynısı oldu. En son iTunes'tan yüklediğim iOS sürümü 10... idi, sürümün tamamını hatırlayamadım. 😁
Anlıyorum. Başka bir ağ bağlantısıyla denediniz mi? Gerçi bunu sormam saçma ama olsun. Belki de Apple sunucularında geçici bir sorun yaşanıyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı