iPhone 5 vs LG G3?

PcKopat52

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm beyler. Ben iPhone 5 vs lg g3 arasında kaldım. Genellikle lg g3 iyi diyorlar ben de lg g3'den yanayım aslında da içimde hep bir kuşku oluyor.
iPhone 5'in iOS'u çok stabil olduğu için iPhone 5 hep bi kenarda aklımda.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bir de bana 4 sene civarı gitmesi lazım telefonun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada markadan daha önemli olan Ios mu Andorid mi sorusu bence? Hangi işletim sistemi sana daha rahat geliyorsa onu al. Android tabanlı bir telefon alacaksan da Lg G3 fiyatına göre yapabileceğin en iyi tercihlerden biri olacak. Iphone 5 konusuna gelirsek, kendisi artık eski modeller arasında Iphone 6s'in tanıtılmasıyla kendisine yer buldu. Eğer IOS tabanlı bir telefon alacaksan en azından Iphone 5s almanı öneririm.

Onun yerine Xperia Z2 veya Z3 compact alabilirsiniz. G3'te ısınma dolayısıyla pilin çabuk bitme sorunu var. Zaten pil Sony'den sorulur. Şu an bende iPhone 5 kullanıyorum. Bundan öncede Z2 kullanmıştım. Gerçekten çok memnundum. Kamerası, bataryası, ses kalitesi, dayanıklılık, arayüz olarak çok başarılı bir cihaz. Emin olun aldığınıza pişman olmazsınız.

lg g3 e hiç bulaşmayı derim kronik çatlma sorunu ısınma sorunu vs 2k ekran snapdragon 801 işlemci kaldırmıyor daha menuden kasılmalar oluyor cıhaz da g3 almayın derım iphone 5 ikinci el temiz alın kullanın derim.5s daha iyi bir cihaz da 5s pahalı temiz ikinci el garantili bulursanız alın derim 1200 1300tl ye .android diyorsanız g3 segmentınde z2 yada m8 alın derim .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı