iPhone 5C mi LG G2 mi?

Umut Diker

Megapat
Yer
Uşak
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
Biliyorum çok farklı telefonlar ama sizce hangisi daha performanslı? Hangisinin alınması mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende g2 düşünüyorum aslında ama android de takılmalar oluyor bende ace var şuan arada batarya çıkarmak zorunda kalıyorum g2 de böyle bir sorun olmaz ama olursa resetlemek için bir şey var mı? İos uzun ömürlü o avantajı var ama androiddeki apk olayı yok ne yapacağıma karar veremedim.Bir de g2 den memnun olmayanlar var kimileride acayip memnun anlamadım gitti

Donanım olarak lg g2 daha üstün durumda . Tek birşey dışında o da ekran kartı. Ekran kartı adreno 330 . İşlemcinin snapdragon 800 olmasi yüksek kapasiteli oyunlarda çok da bir ise yaramayacak. Lg g2 kullanan arkadaşlarımdan gelen bazı şikayetler de var . İos gerçekten iyi bir işletim sistemi ve donanımın hepsini kullanabiliyorsun. Bundan yola çıkarak 5c almanı öneririm

Bende g2 düşünüyorum aslında ama android de takılmalar oluyor bende ace var şuan arada batarya çıkarmak zorunda kalıyorum g2 de böyle bir sorun olmaz ama olursa resetlemek için bir şey var mı? İos uzun ömürlü o avantajı var ama androiddeki apk olayı yok ne yapacağıma karar veremedim.Bir de g2 den memnun olmayanlar var kimileride acayip memnun anlamadım gitti
İşletim sistemi olarak şöyle yaniliyorsun galaxy ace deki donmalar lg g2 de olmayacaktır neden dersen ace 2.3 kullanıyordu şimdi ise 4.4 e kadar geldik. Android tabiki geliştirdi kendini. Eğer lg yerine sony yada htc( benim favori markam) sorulsaydı tabiki bu markaları soylerdim. Ancak konu lg ve apple olunca hiç düşünmeden apple derim

Düşük segment telefonlari kullanıp android kasıyo diyenlere ne diyeceğimi bilmiyorum daha önceden 4S kullandım.Lg g2 den çok memnunum telefonda uygulama baya var kasma,takılma vs. kesinlikle yok bedava apk'da cabası
IMG_20140930_192417.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı