iPhone 5S alınır mı?

Sanırım S3 mini kullanıyorsunuz. Güncel cihazdan 4S geçmek istemek gereksiz övgü ölmuş :D

Konu sahibi ağır Apple fanı ne desek boş. Sen al geç kardeşim 5s. Elinde patlarsa (bozulursa) şaşırma.

Genelde arama dışında kullanmıyorum bana fark etmiyor.

Ben kasa dona, girmiştim YouTube'a 2019'da 😀

Bence Redmi al. O fiyat bandına. Redmi Note 8 falan olabilir.

Video oynatırken problem yoktu.

Android kullanıyorum Apple'a hakım değilim :) görüntüsü hoşuma gidiyor hocam. Ama yenı zamanlarda çıkan 4 GB RAM'lı Android'ler bıle fena kasıyor eskıyı dusunemıyorum.
Hocam, ben Samsung A02s kullanıyorum. 2022'de 1900 liraya aldım. 3GB RAM, 32GB hafıza. Kasıyor orta segmen öyle abartılacak bir şekilde değil. Şuan kasmiyor mesela. Ama oyun performansı iyi değil. Şuan da bu telefon 5000 lira.

Android kullanıyorum Apple'a hakım değilim :) görüntüsü hoşuma gidiyor hocam. Ama yenı zamanlarda çıkan 4 GB RAM'lı Android'ler bıle fena kasıyor eskıyı dusunemıyorum.

Hangi telefonlar kasıyor? Elime Mi9t geldi 6 GB RAM'i var fişek gibi cihaz. 4 GB örnek vereyim P20 Lite kasmıyor gayet akıcı bir telefon. Kasıyor dediğin cihazın modelini söylersen daha iyi anlaşabiliriz.

@Hagu telefon günümüzün ihtiyacı ve uzaklaşmamız gereken bir aygıt değil, aksine hayatımızı kolaylaştırıyor.

Önemli olan haddimizi bilmek ve ona göre kullanmak.

Hocam derslere odaklanmak gıbı bir şeye kalkışmak ıstıyorum zaten 2 gram hevesım var telefonun başına geçınce -lere düşüyor.

A21s kullanıyorum kasma yok. 4 GB RAM ve Exynos berbat bir işlemciye rağmen. Telefonda hiç PUBG filanda açmadım.

Hangi telefonlar kasıyor? Elime Mi9t geldi 6 GB RAM'i var fişek gibi cihaz. 4 GB örnek vereyim P20 Lite kasmıyor gayet akıcı bir telefon. Kasıyor dediğin cihazın modelini söylersen daha iyi anlaşabiliriz.

A23 kullanıyorum şu an kasma donma yok ama ailemde bulunan A30 A13 A04 gibi telefonlar.

Telefonu kaldırın, ama eski bir cihaz almayın. Para son zamanlarda çok değerli.

Tam tersi değersiz bence. Az kazanıyorsun çok harcıyorsun.

Bu arada SE 1.nesil piyasası kaç TL? 1-3K arası değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı