Aykut Çelik
Hectopat
Daha fazla
Su geçirmeme özelliği bir farklılık fakat kimsenin olmazsa olmaz diyeceğini düşünmüyorum. Iphone 5s özgürlük yok diye belirtmişsiniz tabi klasörlere veya arkaplan çalışma dosyalarına erişememek özgürce kurcalayamamak bir eksik gerçekten fakat bir çok kullanıcısı bu kalabalığın olmamasını konforlu telefon kullanımı olarak görüyor.
Hani hep denir ya aç tuşu olsun kapa tuşu olsun tamam telefon işte diye. Bu sözü telefonla ilk tanışan babalarımız çok fazla kullansa da bugün facebook a giriyo whatsapp'ı var twitter desen tamam instagram a güzel resimde atabiliyorum ooh ne ala diyip en kullanışlı telefon diye seçebileceğimiz en iyi seçenek yine Iphone 5s
Hani hep denir ya aç tuşu olsun kapa tuşu olsun tamam telefon işte diye. Bu sözü telefonla ilk tanışan babalarımız çok fazla kullansa da bugün facebook a giriyo whatsapp'ı var twitter desen tamam instagram a güzel resimde atabiliyorum ooh ne ala diyip en kullanışlı telefon diye seçebileceğimiz en iyi seçenek yine Iphone 5s
ama ben işte android sistemi çok yoruyor biraz zaman geçinde desteği kesiyor gibi şeylerden tereddütte kalıyorum.