iPhone 5S Nasıldır?

Leonidas

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu zamana kadar hep büyük telefon kullandım. S3, Note 3. Şimdi iPhone 5S aldım. Daha yeni olduğu için arada kaldım. 6 ile arasında çok az bir performans farkı var ve bana 5S daha hoş geldi. 6 almak yerine 5S aldım küçük ve daha asil olduğu için. Sizce yanlış mı yaptım? Geri iade edip 6 almalı mıyım?

Hayırlı olsun. Performans olarak iphone 6 bir tık daha öndedir ama iphone 5ste performans konusunda size sıkıntı yaratmaz. Tek farklı boyut ve tasarım diyebilirim. Benim şahsi görüşüm.

Bence kararınız gayet uygun özellik olarak dağlar kadar fark yok sonuçta kısa bir süre önce amiral gemisi olan bir cihaz sonuçta. Fiyat açısından Iphone 6 ile gözle görülür farkı da var sonuçta o yüzden bende uğraşıyorum aldırmak için.

Bende bu aralar S3 kullanıyorum.Ancak pek rahat edemedim bileğim ağrıyor uzun süreli kullanımda.Bence yanlış bir karar vermemişsin. 5S hala bir çok cihazdan daha üstün performans sunuyor ve tasarım olarak da güzel bir cihaz.Ekran boyutunu ileride sorun etmezsen uzun yıllar memnun kalırsın.

Güncel olan daha iyi olabilir aralarındaki fark güncellemelerle açılır çünkü. Ama bencede 5s daha güzel duruyor :) hayırlı olsun.

Bende alırken ikisi arasında kalmıştım.6 alabilirdim ama daha öncede 5s kullandığım için (çalındı bir daha aldım) tekrar 5s'te karar kıldım.

Aslında İos rejim yapan bi sistemdir. Bu yüzden ram tüketimine karşıdır ama 6 daki işlmeci bi tık önde 6 daha iyidir bence

Note serisi öneren birisiyim. Bence Note 4 daha iyidir. Ama 6 almaktan iyidir. Arada çok performans farkı yok diyorsanız. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı