Kesin bir sonuç istemedim sadece görüşlerinizi almak istedim.Hiç kimse bu konu üzerinde kesin bir sonuç veremez.
Benim için oyun performansı önemli. iPhone 5S 'i daha almadım beni oyun konusunda 2 -3 yıl idare etseydi iyi olurdu acaba 5S almamalımıyımŞu an Note 3 kullanıyorum ama uzunca bir süre 5s kullandım. Oyun konusunda gerçekten çok iyi performanslı bir cihaz. Şu an, marketlerde onun en iyi şekilde açamayacağı oyun bulunmuyor ve bence bu böyle 1 sene daha devam eder rahat bir şekilde. Fakat sonrası için bir şey söylemek güç, teknolojinin nasıl geliştiğini anlayamıyoruzBana en iyi FPS veren cihaz gibi geliyor. Bir insanın oyunlarla arası iyi ise, az çok FPS farkını anlayabilir. Note 3'te en iyi şekilde açıyor fakat, arasında gerçekten oynayış farkı az da olsa var.
Dediğim gibi, kesin bir şey söyleyemeyiz fakat şu an için gayet yüksek performanslı bir cihaz.
Ram konusuna gelirsek, zaten cihazlar işlemci performanslarıyla kendilerini aşmış durumdalar. Ram'i, hiçbir işletim sistemi kadar kullanmıyorlar. ıPhone 6'da da görüleceği üzere, 1 GB Ram gayet yeterli bu cihazlar için.
Sence iPhone 6 Haziran Temmuza kadar ucuzlar mı ?2-3 Sene kesin kullanayım, değiştiremem derseniz eğer; ıPhone 6 veya 6+ modellerine yönelmek daha doğru olacaktır. Ama bu cihaz şu an için gayet yeterli. 2-3 Yıl için konuşmak, çok zor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.