xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #41 Porcelain dedi: Tamam indirdim. Sağdakine bastım evet telefon kapanıp geri geldi ama hala iTunes görünüyor. :') Genişletmek için tıkla... O zaman verileriniz gitmiş şöyle yapalım üst menüdeki 6 seçenekten 5.'yi seçelim sonra soldaki menüden 2.'ye tıklayalım tıkladıktan sonra iPhone 5S diye gözükecek oradanda mavi butona basın.
Porcelain dedi: Tamam indirdim. Sağdakine bastım evet telefon kapanıp geri geldi ama hala iTunes görünüyor. :') Genişletmek için tıkla... O zaman verileriniz gitmiş şöyle yapalım üst menüdeki 6 seçenekten 5.'yi seçelim sonra soldaki menüden 2.'ye tıklayalım tıkladıktan sonra iPhone 5S diye gözükecek oradanda mavi butona basın.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #42 İndirme başladı mı? Sağ üstteki butonda gözükür.
Porcelain Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kendine Danışman 17 Şubat 2018 #43 Yukarıdaki yerleri ben doldurdum az önce. Hiçbir mavi şey çıkmadı. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 19,1 KB · Görüntüleme: 108
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #44 Porcelain dedi: Yukarıdaki yerleri ben doldurdum az önce. Hiçbir mavi şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende böyle. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 29,2 KB · Görüntüleme: 153
Porcelain dedi: Yukarıdaki yerleri ben doldurdum az önce. Hiçbir mavi şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende böyle.
Porcelain Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kendine Danışman 17 Şubat 2018 #45 O ilk başta telefonu gösteren yerde sağ ve solda olan seçenekler olan hani. a. Soldakine tıkladım, şöyle bir şey oldu: Dosya Ekleri Screenshot_3.png 19,2 KB · Görüntüleme: 87
O ilk başta telefonu gösteren yerde sağ ve solda olan seçenekler olan hani. a. Soldakine tıkladım, şöyle bir şey oldu:
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #46 Porcelain dedi: O ilk başta telefonu gösteren yerde sağ ve solda olan seçenekler olan hani. a. Soldakine tıkladım, şöyle bir şey oldu: Genişletmek için tıkla... Beta değilde diğerini alttakini seçin ve maviye basın sağ üstte 1 yazıcak ordan indirmeyi görebilirsiniz.
Porcelain dedi: O ilk başta telefonu gösteren yerde sağ ve solda olan seçenekler olan hani. a. Soldakine tıkladım, şöyle bir şey oldu: Genişletmek için tıkla... Beta değilde diğerini alttakini seçin ve maviye basın sağ üstte 1 yazıcak ordan indirmeyi görebilirsiniz.
Porcelain Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kendine Danışman 17 Şubat 2018 #47 xxxtentac!on dedi: Beta değilde diğerini alttakini seçin ve maviye basın sağ üstte 1 yazıcak ordan indirmeyi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnniyooooor. Bitiğinde dönüş yaparım.
xxxtentac!on dedi: Beta değilde diğerini alttakini seçin ve maviye basın sağ üstte 1 yazıcak ordan indirmeyi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnniyooooor. Bitiğinde dönüş yaparım.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #48 Porcelain dedi: İnniyooooor. Bitiğinde dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Şuan ne hissetiğinizi anlıyorum bir heyecan ve bir umut .
Porcelain dedi: İnniyooooor. Bitiğinde dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Şuan ne hissetiğinizi anlıyorum bir heyecan ve bir umut .
Porcelain Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kendine Danışman 17 Şubat 2018 #49 xxxtentac!on dedi: Tamamdır. Şuan ne hissetiğinizi anlıyorum bir heyecan ve bir umut . Genişletmek için tıkla... Evet indi. Fakat inerken telefonun usbsi git gel yaptı pcde. Umarım bir şey olmaz. Şimdi, ne yapmam gerek, acil yardım!! Dosya Ekleri Screenshot_1.png 18,4 KB · Görüntüleme: 90
xxxtentac!on dedi: Tamamdır. Şuan ne hissetiğinizi anlıyorum bir heyecan ve bir umut . Genişletmek için tıkla... Evet indi. Fakat inerken telefonun usbsi git gel yaptı pcde. Umarım bir şey olmaz. Şimdi, ne yapmam gerek, acil yardım!!
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #50 Porcelain dedi: Evet indi. Fakat inerken telefonun usbsi git gel yaptı pcde. Umarım bir şey olmaz. Şimdi, ne yapmam gerek, acil yardım!! Genişletmek için tıkla... Şuanda ne görüyorsunuz ?
Porcelain dedi: Evet indi. Fakat inerken telefonun usbsi git gel yaptı pcde. Umarım bir şey olmaz. Şimdi, ne yapmam gerek, acil yardım!! Genişletmek için tıkla... Şuanda ne görüyorsunuz ?