iPhone 5S sadece kapalıyken şarj oluyor

kubilay0651

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 5S sadece telefon kapalıyken şarj oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prize hocam. Orijinal değil sanırım. Tek çözüm orijinal kablo almak mı?
Bir ara iPad şarj aletim bozulmuştu ve evdeki değişik markalı kabloyu kullanmak zorunda kalmıştım. Ama o, sanırım cihaz kapalı iken şarja taktıktan sonra açınca kablodan dolayı yavaş şarj olmaya devam ediyordu. Belki sürüm yükselince komple izin vermemişler de olabilir. Cihazın pil ömrü için orijinal kabloya geçmenizi öneririm.

iPhone 5S sadece telefon kapalıyken şarj oluyor. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler

Ben de iPhone kullanıyorum bu sorun sık başıma geliyor. Bir kurumda olduğumuzdan dolayı herkesin elinden geçiyor şarj aleti, böyle olduğunda bozulduğunu anlayıp yenisine geçiyoruz. Yani bu sorun donanımsal değil şarj aleti bir seviyeden sonra çok akım sağlayamıyor, bundan dolayı sadece telefon kapalıyken şarj oluyormuş gibi gözüküyor. Tabi bu sorun sizin Orjinal Kablo kullanmadığınızdan dolayı da olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı