iPhone 5S Yamulması

Leopar

Megapat
Daha fazla  
Selam. 2 senedir kullandığım Apple 5s yamuldu ve ekranda hafif esneme var. Bu nasıl oldu derseniz iOS 10 yukledim ve telefon şarja taktım. Telefon %12'den %80 küsürlerdeydi şarjı.
Elime aldığımda telefon ısınmıştı. Bir baktım ekran koruyucu hava almıs ve esneme var telefonun ekranında garantisi bitti. Şimdi bunu servise götürsem değiştirme imkanım var mı ? Kullanıcı hatası da yok bu işte.

Not: Şarj aleti orjinaldir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryanız şişme yapmış. Telefonunuzu kullanmayın arka kısımı yamulmuş. İOS 10 yüzünden telefonda aşırı ısınmalar kimi donanımlarda oluyor. Bende pazartesi servise yollayacağım telefonu fakat garanti kapsamı dolduğu için ücretli destek verilmektedir size. Telefonunuz normalde garanti süresinde olsaydı sıfırı ile değişim görmektedir. Ancak telefonunuz perte çıkmış durumda diyebilirim. Servisle yinede görüşmenizi yapınız.

Telefonu ciddi bir anlamda kullanmayı kesiniz. Her an patlama yapabilir çok risklidir sağlık paradan önemlidir. Bataryalar kötü patlama yapmayı bırakın zehirli bir gaz yaymaktadır. Telefonunuz patlar odanızda sizin haberiniz olmaz gaz yayılır sağlık sorunları yaşarsınız. DİKKAT EDİN LÜTFEN.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı