iPhone 5S'e iOS 12 yüklenmeli mi?

Karais

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu an kullandığım sürüm iOS 11.3 fakat her yerde iOS 12'nin telefonu hızlandırdığı geçiyor. Sizce 5S cihazımı iOS 12'ye güncellemeli miyim?

Ben de 5S kullanıyorum. IOS 10.1'te gayet stabil bir biçimde çalışıyor. Eğer 11.3'te sorun yaşıyorsanız 12'yi deneyebilirsiniz.

Kendim yükledim ve maalesef telefonum şu an tamir görüyor. Yalnız bundan dolayı mı oldu bilmiyorum. IOS 12'ye geçmeden önce telefonum zaten kendini otomatik açıp kapatıyordu ama günde 2-3 kere oluyordu en fazla. IOS 12'ye geçtikten sonra bu günde 10-11 kereye kadar çıktı. En sonunda telefon açılmamaya başladı bende bir yere götürdüm hayırlısıyla orijinal parça bulabilirsem tamir olacak telefon. Dediğim gibi kesinlikle emin değilim. Yalnız şunu da söyleyeyim İphone 5S batarya olarak IOS 12'de biraz daha hızlı tükeniyor ama performans olarak daha iyi.

iOS 12 yüklenmeli, benim telefonumda gözle görülür şekilde performans artışı var.

iOS 12, iOS tarihinde ilk kez performans iyileştirmesi getiren bir sürüm. Yüklemenizi öneriyorum ben, iPhone 5S dahi daha akıcı hale geliyor. YouTube'da çok video var konuyla ilgili.

Performans olarak iyileştirmeler var ama şarj inanılmaz hızlı bitiyor. Geçen PUBG Mobile girdim 1 maç, %60 civarı şarjım gitti en sonunda sildim :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı