iPhone 5s'in Kenarları Soyuluyor mu?

Soyulma problemi iPhone 5 Slate yani Siyah renginde vardı. Hatta Slate rengi iPhone 5'le birlikte iPod Touch,Nano ve Shuffle ile Ipad Mini modellerinde de kullanılmıştı. Fakat Siyah (Slate) iPhone 5'lerin kenarlarında soyulma olmasından sonra firma Slate rengi kullanmaktan vazgeçip Uzay Grisine geçti. Ikinci parti iPad Mini, Ipod touch ve Shuffle'larda da bu renge geçiş yapıldı.
Ben de Ocak ayından beri iPhone 5s Gümüş rengini kullanıyorum. Kılıfsız olmasına rağmen herhangibir soyulma olmadı. Sadece parlak olan çerçeve kenarları çok az çizildi. O da gümüş renk olmasından dolayı sadece şiddetli ışık altında belli oluyor. Uzay grisi ve Şampamya (ya da Gold) rengi kullanan arkadaşlarım da var ve onlar da bir sorun yaşamadılar. Umarım aydınlatıcı olmuştur :)
 
Arkadaşlar iPhone 5s' in kenarları soyuluyor mu? İphone 5s almayı düşünüyorum da. Söylerken rengini de söylerseniz sevinirim. :)
Kardeşim bende gray renginden var. Kenarları çok fazla soyuluyor. Bunun 5 ve 5s ile alakası yok. Aynı durumu 5 olan kişide de gördüm. İ-phone alıyorsan aldıgın gibide kılıf almanı tavsiye ederim. Yoksa en ufak sürtünmede soyulur çizilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı