iPhone 5S'ten Xiaomi Mi A3'e geçilir mi?

ekremekz

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2014
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba;

Yaklaşık 4 yıldır iPhone 5S kullanıyorum. Telefonumu hala severek kullanıyor olsam da pil kapasitesi ve hafıza (16 GB) konularında bazen dara düştüğüm oluyor. Bu noktada 1500 ₺ bandında bir telefon arayışına girdim ve bütçe olarak 1500 ₺'nin üzerine çıkmak istemiyorum. Acaba iPhone 5S'e karşı Xiaomi Mi A3 tercih edilebilir mi?
 
Kesinlikle geçilir. Redmi Note 7 32GB versiyonuna da bakabilirsiniz. Redmi Note 7 almanız daha iyi olacaktır. Piyasadaki en iyi F/P telefon bana göre, kendim de kullanıyorum. iPhone 5S'in zamanı geçti diye düşünüyorum artık, birçok uygulamayı desteklemiyor, işletim sistemi güncellemesi almıyor ve daha niceleri.
 
Geçilir. Fiyatına göre güzel bir cihaz. 5S sonrasında da deneyim açısından daha iyi bir cihaz olur.

@GerginGörünüşlüAdam Google Play Store uygulaması yok iOS cihazlarda. iOS sürümü henüz eski sayılmaz. Uygulama desteği konusunda sıkıntı yaratacak bir durumu da yok. Uygulamaların yüksek performans gereksinimi konusunda ise zayıf kalıyor artık. Uygulama açılışları, yapılan işlemlerin akıcılığı gibi konularda sorunlar yaşatıyor. Bu durum şarj konusunda da etki ediyor haliyle.
 
Kesinlikle geçilir. Redmi Note 7 32GB versiyonuna da bakabilirsiniz. Redmi Note 7 almanız daha iyi olacaktır. Piyasadaki en iyi F/P telefon bana göre, kendim de kullanıyorum. iPhone 5S zamanı geçti diye düşünüyorum artık, Google Play Store üzerinde birçok uygulamayı desteklemiyor, işletim sistemi güncellemesi almıyor ve daha niceleri.
5S'de zaten Google Play Store yok, App Store'dur o.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı