iPhone 6 12.5.7 Jailbreak nasıl yapılır?

Selamünaleyküm. iPhone 6 Jailbreak nasıl yapılır? Checkrain indiremiyorum Windows kullanıyorum.
Umarım jailbreak yapabilmişsinizdir fakat yapamadıysanız rehberime bakabilirsiniz.

3uTools kur 3uTools | The best all-in-one tool for iOS users telefonu bağla toolbox kısmı var üste kısmında Jailbreak var altlara falan bak onu aç cihazı görür sonra Jailbreak kısmında chekrain çıkar zaten.
Hocam hangisini seçmeliyim?
1704738545961.png

@Stereo.Luigi99

Son düzenleme:
@w1llard Alttaki USB'li şey.

@w1llard Alttaki USB'li şey.

Hocam o da biraz zor gibi ama onu yapacağım teşekkürler, bu işin geri dönüşü vs. var mıdır?

Hocam o da biraz zor gibi ama onu yapacağım teşekkürler, bu işin geri dönüşü vs. var mıdır?
Vardır tabii, telefondaki checkra1n uygulamasından Revert Install'a basabilirsiniz.
Böylece jailbreak kaldırılır ve telefon normal iOS yazılımlarını çalıştırmaya devam eder.

Vardır tabii, telefondaki checkra1n uygulamasından Revert Install'a basabilirsiniz.
Böylece Jailbreak kaldırılır ve telefon normal iOS yazılımlarını çalıştırmaya devam eder.

Yok onu demiyorum, Jailbreak yükleme esnasında bir hata vs. olur mu?(USB bağlantısı koparsa?), Telefon'a zarar gelebilir mi? Açılmama gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı