Hocam 3uTools ile ilgili güncel video yok, kurcalamak istemedim.İçinde 12.5.7 için Jailbreak var mı bilmiyorum ama 3uTools bakabilirsiniz.
Hocam onu 3uTools ile yapıyoruz dimi, 3utools flashbelleğin ağlattı, 2 tane denedim 2 sinide parçalara ayırdı, ne yükledi USB'ye ne de bir şey yaptı.Checkra1x'e bakabilirsiniz onunla USB ile açabiliyorsunuz.
Ha tamamdır hocam, eve gelince yapacağım, teşekkürler.Yani hayır. Bunu balenaetcher ile USB'ye yazıyorsun.
![]()
Releases · asineth0/checkn1x
Light (~50MB) images for jailbreaking iOS devices. Contribute to asineth0/checkn1x development by creating an account on GitHub.github.com
Selamünaleyküm. iPhone 6 Jailbreak nasıl yapılır? Checkrain indiremiyorum Windows kullanıyorum.
Hocam onun güncel videosu yoktu, kurcalamak istemedim.Söylediğiniz yöntemi bilmiyorum ama 3uTools ile basit bir şekilde yapabilirsiniz, en son baktığımda iOS 12.5.7 için Jailbreak yoktu ama şimdi gelmiş olabilir.
Hocam onun güncel videosu yoktu, kurcalamak istemedim.
Hocam uygulama güncellenmiş, eskide atılar videoların hepsi eski sürüm ile, yeni sürüm de birçok şey değişmiş.Güncel video olmadına gerek yok, önceden atılmış bir video ile de yapabilirsiniz, ki bence 3uTools ile yapmak daha basit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.