iPhone 6 16 GB yeter mi ?

sinan0

Kilopat
Daha fazla  
İphone 6 almayı düşünüyorum acaba 16gb yeter mi ? Kararsız kaldım.
Bir arkadaş 5s ve 6 arasında pek fark yok aynı paraya 64gb 5s al daha iyi dedi aklımı çeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6 almayı düşünüyorum acaba 16gb yeter mi ? Kararsız kaldım.
Bir arkadaş 5s ve 6 arasında pek fark yok aynı paraya 64gb 5s al daha iyi dedi aklımı çeldi.
Çok fazla uygulama oyun vs. yüklemiyorsanız yetebilir.Yalnız İphone 5s 16 gb kullanıcısı bir arkadaşım ios8 güncellemesini yüklerken birkaç oyununu sildiğini söylemişti.Bu ileride sizin için sıkıntı yaratabilir.Başta iphone6 16 gb yeter derken ben de onu göz önünde bulundurarak iphone6 64gb almaya karar verdim.Sürekli telefon değiştiren biri değilseniz en az 3sene kullanırım diyorsanız 64gb alabilrisiniz.Yeni nesil iphone mu kapasite mi önemli? Sonuçta tercih sizin :)

Kesinlikle 64gb öneririm. Sebebine gelirsek, yeni nesil oyunlar çok yer kaplamaya başladı. iPhone 6 gibi bir telefon alıncada insan o oyunları rahat rahat oynamak ister.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı