iPhone 6 alınır mı?

09slacker

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6 almak istiyorum. Sizden de fikir almak istedim. Ne dersiniz? Sizce iPhone 6 almalı mıyım? Tavsiye eder misiniz? iPhone 6'nın eksik yönleri ve avantajları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Fiyatı aşırı derecede pahalı. 1 GB RAM artık yetersiz. Rakipleri olan Android telefonların ekran, kamera, batarya ve donanım olarak gerisinde, hızlı şarj desteği yok. Ön kamerası kötü. Daha da saymaya gerek yok herhalde.

"1GB artık yetersiz, bak şu XX telefonunda 4 GB ram var" diyen kişiler sanırım iOS işletim sistemi ile android işletim sisteminin farklı olduğundan habersizler. iPhone 6 artık alınmamalı ona katılıyorum. Kendim bizzat bir iphone 6 kullanıcısı olarak alınacaksa en az 7 alınmalı diye düşünüyorum. Fakat sağda solda şu 4GB ramli android telefonları öven cahil insanları gördükçe gülesim geliyor doğrusu. Şu anda 2GB belleğe sahip olan iphone 7 telefonu eminim ki o 4 GB anroid telefonları dediğiniz yığınla güvenlik açığı bulunduran telefonların çoğunu gerek performans, gerek uzun ömür, gerekse kullanım rahatlığı olarak çok rahat geride bırakır. iphone 6 almadan önce sayamayacağım kadar android cihaz kullandım. IOS işletim sistemine geçtikten sonra bir daha android almamaya karar verdim.

Kısacası benim tavsiyem iphone 6 alınmamalı eğer iphone almak istiyorsan en azından 7 almalısın.

"1GB artık yetersiz, bak şu XX telefonunda 4 GB ram var" diyen kişiler sanırım iOS işletim sistemi ile android işletim sisteminin farklı olduğundan habersizler. iPhone 6 artık alınmamalı ona katılıyorum. Kendim bizzat bir iphone 6 kullanıcısı olarak alınacaksa en az 7 alınmalı diye düşünüyorum. Fakat sağda solda şu 4GB ramli android telefonları öven cahil insanları gördükçe gülesim geliyor doğrusu. Şu anda 2GB belleğe sahip olan iphone 7 telefonu eminim ki o 4 GB anroid telefonları dediğiniz yığınla güvenlik açığı bulunduran telefonların çoğunu gerek performans, gerek uzun ömür, gerekse kullanım rahatlığı olarak çok rahat geride bırakır. iphone 6 almadan önce sayamayacağım kadar android cihaz kullandım. IOS işletim sistemine geçtikten sonra bir daha android almamaya karar verdim.

Kısacası benim tavsiyem iphone 6 alınmamalı eğer iphone almak istiyorsan en azından 7 almalısın.
Zamanında bende Nokia Samsung ve iPhone kullandım şuan xiaomi kullanıyorum emin ol o samsungta vs gördüğüm kasmalar takılmalar xiaomide 0 zaten artık hayatta Samsung kullanmam Android'in yüz karası ayrıca tamam haklısınız ios stabil bir işletim sistemi ama o kadar fazladan para verince abartılıcak bir yanı kalmıyor.şuan bende mi6 var telefon resmen jet hızında evdeki kardeşime verdiğim iPhone 6 la kıyaslama yaptığımda benimki fark atıyor üstelik daha ucuz. Şimdi diyebilirsin 2 3 sene sonra mi6 da kasmaya başlar ama kuzenimde mi4 var 2015 de almıştı, zaten o telefonda mi6 kadar olmasa da hızlı ve kasmasi takılması yok. ve hala güncelleme alıyor şuan ondada miui9 işletim sistemi var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı