Zamanında bende Nokia Samsung ve iPhone kullandım şuan xiaomi kullanıyorum emin ol o samsungta vs gördüğüm kasmalar takılmalar xiaomide 0 zaten artık hayatta Samsung kullanmam Android'in yüz karası ayrıca tamam haklısınız ios stabil bir işletim sistemi ama o kadar fazladan para verince abartılıcak bir yanı kalmıyor.şuan bende mi6 var telefon resmen jet hızında evdeki kardeşime verdiğim iPhone 6 la kıyaslama yaptığımda benimki fark atıyor üstelik daha ucuz. Şimdi diyebilirsin 2 3 sene sonra mi6 da kasmaya başlar ama kuzenimde mi4 var 2015 de almıştı, zaten o telefonda mi6 kadar olmasa da hızlı ve kasmasi takılması yok. ve hala güncelleme alıyor şuan ondada miui9 işletim sistemi var."1GB artık yetersiz, bak şu XX telefonunda 4 GB ram var" diyen kişiler sanırım iOS işletim sistemi ile android işletim sisteminin farklı olduğundan habersizler. iPhone 6 artık alınmamalı ona katılıyorum. Kendim bizzat bir iphone 6 kullanıcısı olarak alınacaksa en az 7 alınmalı diye düşünüyorum. Fakat sağda solda şu 4GB ramli android telefonları öven cahil insanları gördükçe gülesim geliyor doğrusu. Şu anda 2GB belleğe sahip olan iphone 7 telefonu eminim ki o 4 GB anroid telefonları dediğiniz yığınla güvenlik açığı bulunduran telefonların çoğunu gerek performans, gerek uzun ömür, gerekse kullanım rahatlığı olarak çok rahat geride bırakır. iphone 6 almadan önce sayamayacağım kadar android cihaz kullandım. IOS işletim sistemine geçtikten sonra bir daha android almamaya karar verdim.
Kısacası benim tavsiyem iphone 6 alınmamalı eğer iphone almak istiyorsan en azından 7 almalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.