iPhone 6 alsam sizce bi kasma sorunu olasılığı var mı?

Akşama kadar götürür iphone 6 seni tam kullanımda, zaten artık bütün akıllı telefonlar öyle günlük şarz istiyor. İphone 6 al, 3 yıl kullanırsın sorunsuz.
 
Bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyor herkesin appleın pazarlama taktiğini biliyor.İos 8de sorun yok diyenler ben kendim 3 tele güncelleme yaptım ve hepsi berbat halam çalışmıyor diye gitti ıphone 6 aldı yani pazarlama taktiği.Ayrıca 2500 lira verip telefonu birkaç sene kullanmak isterim.Herkes dediğim şeyleri biliyor ama hava olsun diye iphone alıyor.

Apple'ın pazarlama taktiği böyleyse, Samsung telefona direk desteği kesiyor ve 1 yıl sonra telefon yavaşlıyor,kasma&donma başlıyor. Yine yeni modellere başvuruyor insanlar. Ayrıca ilk gelen güncelleme evet sıkıntılıydı ama daha sonra üstüne gelen güncellemelerle telefon rahatladı. Kendi kullandığım telefonun durumundan haberdar olamayacak değilim. Telefon ile hava konusuna değinmeyeceğim çünkü saçmalık ötesi bir şey.
 
Bende yaklaşık 3 haftadır İphone 6 kullanıyorum, telefondan son derece memnunum özellikle şarj konusunda, eski telefonum Blackbery Z10 bir günü kullanmasam bile zar zor çıkarıyordu, belki de o yüzden bu kadar memnum kaldım bilmiyorum ama iphone 1 günü çok rahat çıkarıyor, o yönden rahat olabilirsin.
 
2600 lira bence fazla ama telefonun özelliklerine göre normal ama 2600 lira benim alacağım yeni bilgisayar fiyatında en çok sinir bozucu olan o :D
 
Babam 4s kullanıyor herhangi bir kasma yok. iPhone 6 yı gönül rahatlığıyla alabilirsin. Amcam kullanıyor iPhone 6 gayet stabil bir telefon :) .
 
Bir iPhone 3 büyük güncelleme alıyor, 3. büyük güncellemede ise artık ömrünü doldurmaya başlıyor.
Abim iPhone 4 kullanıyor ve iOS 7'dede kasım kasım kasılıyor.
Ben iPhone 4s kullanıyorum ve iOS 8'dede kasım kasım kasılıyor.

Eğer 3 yılda bir telefon değiştirmeyi uygun görüyorsanız iPhone 6'yı kaçırmanızı önermem, şahsen ben 6s'i bekleyeceğim.
 
Arkadaşlar size bunları anlatacak değilim bütün dünyanın soyledigini siz reddediyorsunuz ayrıca ben samsung destek veriyor demedim.Herkes tutturmusta iphone.Ben baska bisey soylemiycem ama siz gorulen gercekleri reddetmeye devam edin.

Konu kilitlenebilir.
 
Samsung Galaxy S5 ile İphone 6 arasında fiyat farkı var.
Bana Göre İphone 6'nın İyi Yanları:

1.iOS işletim sistemi.
2.Sık sık güncelleme alması.

Bana Göre Galaxy S5'in İyi Yanları:

1. Fiyatı.
2. Donanım olarak daha üstün olması.

Yalnız bir şey daha belirtmek istiyorum. Donanım ne kadar iyi olursa olsun yazılım kötüyse telefondan performans alamassınız. İşte Apple yıllardır kimsenin yapamadığını yapıyor ve bizler çok güzel bir işletim sistemi sunuyor.

Benim fikrim; Eğer bütçeniz müsait ise İphone 6 almanız yönünde.

Eğer ben android telefon almak istiyorum. İphone bataryası kötü falan diyorsanız. Nexus 6, LG G3 ve Xperia Z3 benim hoşuma giden telefonlar.
Bunlar benim fikirlerim. Bu ihtimalleri düşünüp kararı siz vermelisiniz.

Not: Birde kasma sorunu olurmu diye sormuşsunuz. Bu telefonu ne için kullandığınıza göre değişir fakat normal şartlarda ufak hatalar dışında (ileriki güncellemelerde ne olacağını bilemeyiz) bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar size bunları anlatacak değilim bütün dünyanın soyledigini siz reddediyorsunuz ayrıca ben samsung destek veriyor demedim.Herkes tutturmusta iphone.Ben baska bisey soylemiycem ama siz gorulen gercekleri reddetmeye devam edin.

Konu kilitlenebilir.

Kimsenin bir şey reddettiği yok. Kimsenin iPhone diye tutturduğu yok. Sonuçta gırtlağa bıçak dayayıp iPhone al denilmiyor. Ben telefona para vericek olsam android alırdım ama daha iyi olduğu için falan değil. Android daha rahat geliyor bana. Babamın eski telefonunu kullandığım için iPhone kullanıyorum. Sadece iOS8 ile kullandığım 4s'te bir problem olmadığını belirtmiştim. Neyse iyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı