iPhone 6 Çalışmayan Telefonun iCloud Hesabını Bulma

Zafer Yazgı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar büyük bir sıkıntım var. Tek burası geldi aklıma çözüme ulaşabileceğim.

Bende iPhone 6 var fakat çalışmıyor, anakart çalışmıyor, ekran desem kasadan ayrılıyor. Telefonu satmam lazım fakat iCloud'umu unuttum. Apple'nin kendi sitesinden ''şifremi unuttum''u da denedim fakat e-posta'ya mail geldi ve 15 Ocak'ta bir numara veya SMS gelecek yazıyor. Hem çok geç benim için hem de kesin sonuç mudur? Bilemem, ayrıca telefonu da iCloud'suz hiçbir telefoncu da almıyor. Güvenlik sorularını yarım yamalak hatırlıyorum, aslında bulabilirim fakat ''şifremi unuttum''u seçince karşıma güvenlik sorusu da gelmiyor. Nasıl olacak bilemiyorum.

Sormam gereken bir şey daha var. iCloud şifresi nasıl oluyor? Büyük, küçük harf, sayı, özel harf vb. gibi onu da tam bilen varsa söyleyebilirseniz belki aklıma gelebilir diye düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sorunumun çözülmesi dileğiyle.

Apple Destek hattını ararsan sana gerekli yardımı sağlıyorlar. Ama telefonun faturasının olması lazım. Bundan yaklaşık 2 sene önce iPhone 6 cihazımın iCloud şifresini unuttuğum için etkinleştiremiyordum. Aradığımda bir e-mail adresi verip telefonun faturasını pdf olarak istediler. Sorunu öyle çözmüştüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı