iPhone 6 Ekranda Açılma

Orhan Z

Kilopat
Katılım
13 Ekim 2015
Mesajlar
297
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba. Benim telefonumun ekranı oynuyor. Sağ alt ve sol alt köşelere bastırdığımda içine göçüyor ve kıt kıt diye ses geliyor. 2 ay garantisi kaldı zaten. Şu an kullandığım telefon değişim ürünü. Bir önceki telefonumu da aynı sebeble garantiye gönderdim garantiye gönderdikten sonra bana telefonun yamuk olduğu için garanti kapsamı dışında olduğunu, 1.340 TL karşılığında değişim yapabileceklerini söylemişlerdi. Ben çok şaşırdım daha sonra Apple müşteri hizmetlerini aramıştım oradan beni Amerika'ya bağlamışlardı. Uzun telefon görüşmeleri sonucunda benim haklı olduğum anlaşıldı ve ücretsiz değişim yaptılar. Şimdi yine aynı sorun var ekran oynuyor garantiye versem mi acaba? Verdiğim zaman yine aynı sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Yorumlarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6'da bu sorun kronik tereddüt etmeden değişim talebi oluşturabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepimize teşekkür ederim. Apple müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlattım benim için bir dosya oluşturdular. Telefonu garantiye verin eğer çıkan sonuçtan memnun kalmazsanız bizi tekrar arayınız dediler. Bende o şekilde yapacağım bir gelişme olduğu zaman buraya yazarım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı