iPhone 6 mı yoksa Sony Xperia Z3 mü?

Frknhrmnc

Megapat
Daha fazla  
Beyler hiç iphone sahibi olmadım. iOS'un güzelliklerini keşfetmek istiyorum ama Z3 de çok cazip görünüyor. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony guzel cıhaz ama satmak ıstersen cok zarar edersın. Uzun surelı kullanmayı dusunuyorsan al :)

Ben bir telefon aldığımda en az 5-6 sene kullanırım ölünce kurtulurum bir şekilde. :D

Biraz daha araştırayım pişman olmak istemiyorum. :D

iPhone 5s kullanıyorum Android'i özlüyorum. Ama iOS'den de vazgeçemiyorum. Neden? Günlük kullanım açısından iPhone'daki kullanım kolaylığı muhteşem. Örneğin iş esnasında en basitinden arama yaparken bile iki hareketle hallediyorsun, foto çekeceksen a modu b modu vs uğraşmıyorsun o da standart... Kullanıcı deneyimi açısından iPhone'dan vazgeçemiyorum.
Ama PC'den telefona birşey alıp vermek zulüm, her içeriği kolayca açamıyorsun örneğin bir zip dosyasını androidde çok rahat açarsın ama iphoneda uğraş da uğraş. Android kullanırken bazen torrent falan indiriyordum onları bile özledim... Her ikisinin tadı ve yeri farklı bence.

Ben ilk önce z3 alacaktım hatta bunun için konuda açmıştım ama sonra arkadaşlarımdan biri 5s almıştı kullandım ve resmen ios beni benden aldı(Çevremde sony kullananların telefonunu da kullandım). Kararımı iPhone 6'dan yana kullandım. Ama telefon alacağım parayı ağabeyim için lazım olunca yeniden biriktirmek zorundayım. :cry::cry:

Sony bu telefona kaç ay güncelleme veriyormuş. Yada iphone bunları iyi araştır. Sony sana 5 yıl güncelleme desteği verecek mi?

Vermez.

Güncelleme desteği bitince ROM vs. işlerle uğraşabilirim diyorsan Z3. Yok ben uğraşmam kafam rahat olsun diyorsan İPhone 6. Ama Z3 seni batarya süresi olarak daha fazla memnun eder. Ek olarak STAMINA modu var Z3'de. İPhone 6 da hala batarya süresi az kalıyor.

Cevabı basit
Özgürlük senin için ne kadar önemli?
Özgürlük = Android

Z3 kullanmadım fakat stabillik konusun da iyi iş çıkardıklarını duymuştum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı