Tabii ki, bende de iPhone 6 var.iPhone 6 Plus YouTube ve Instagram desteklenmiyor. Yardım edebilir misiniz?
iPhone 6 Plus YouTube ve Instagram desteklenmiyor. Yardım edebilir misiniz?
6S ile alakası yok hocam, o telefon çok farklı bir şey.Nasıl desteklenmiyor destekleniyor sadece 6S e göre sürüm almıyor
USB'niz varsa buradan checkn1x ISO'sunu indirin, balenaEtcher ile USB'nize yazın. (İçindeki her şey silinecek!) Bilgisayar açılırken Windows'tan önce bir yazı çıkar genellikle. O yazıyı takip edin ve boot menüsüne ulaşın. (Bilgisayarınızın modelini de söyleyebilirsiniz.)iPhone 6 Plus YouTube ve Instagram desteklenmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Tabii ki, bende de iPhone 6 var.
checkra1n ile yapabilirsiniz. Tamamen destekleniyor ve size şiddetle öneririm.
USB'ye ihtiyacınız olacak, sizde USB var mı?
@utkukor00 hocam, bu mesajı okuyun lütfen.USB'niz varsa buradan checkn1x ISO'sunu indirin, balenaEtcher ile USB'nize yazın. (İçindeki her şey silinecek!) Bilgisayar açılırken Windows'tan önce bir yazı çıkar genellikle. O yazıyı takip edin ve boot menüsüne ulaşın. (Bilgisayarınızın modelini de söyleyebilirsiniz.)
@utkukor00 hocam, bu mesajı okuyun lütfen.
balenaEtcher'ı buradan indirebilirsiniz, kurmanıza gerek yok.
ESC'ye basabilir misiniz? Oradan boot menü yazan yerin tuşuna basmanız lazım.Bilgisayarımın markası HP BIOS'a F9 ile giriyor.
ESC'ye basabilir misiniz? Oradan boot menü yazan yerin tuşuna basmanız lazım.
ISO dosyasını balenaEtcher ile USB'ye yazdığınızdan emin olun ve USB'yi bilgisayarda takılı bırakın.
Rica ederim, peki bilgisayarı daha USB'den açtınız mı?Tamam teşekkür ederim oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.