iPhone 6 restore error 53 nasıl çözülür?

OrayBey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Masaüstü :

İşetim Sistemi: Windows 10 Home SL

Ekran Kartı: Asus Nvidia RTX 2070 Super Dual 8GB OC

İşlemci: AMD R5 2600

Ram: 8 GB NeoForza + 4 GB Kingston

Anakart: Gigabyte B450m S2H

HDD/SSD: 240GB HV SSD / 3TB WD HDD

Dizüstü:

Dell Vostro 1015

İşletim Sistemi: Windows Vista Home Premium

Ekran kartı: Intel 4 Series

İşlemci: Intel Core2 Duo T6570

Ram: 3GB

HDD: 100GB

Oyun Konsolu:

Xbox: 360S 1TB
Meslek
Öğrenci
iPhone 6 model telefonumda hata 53 bulunmakta ve bu hataya Touch ID sensörünün neden olduğu söylenmekte lakin Apple iOS 9.2.1 ile bu sorunu bitirmişti benim telefonum halen aynı 53 hatası alıyor bir çözüm bulabilen olursa çok sevinirim şu an telefonun içindeki iOS de uçmuş durumda açıldğı an iTunes ekranına geliyor. Eğer çözümü yok ise ona göre uğraşmayacağım telefonun Touch ID sensörü sağlam lakin Touch ID'i ve Home butonunu anakarta bağlayan Flex'in ucu kırılmış durumda ve ankarttaki girişi de bence kırmış çünkü şekli düzgün görünmüyor bence bozuk bunu bypass edebilir miyiz yoksa olmaz mı?

iPhone 6 model telefonumda hata 53 bulunmakta ve bu hataya Touch ID sensörünün neden olduğu söylenmekte lakin Apple iOS 9.2.1 ile bu sorunu bitirmişti benim telefonum halen aynı 53 hatası alıyor bir çözüm bulabilen olursa çok sevinirim şu an telefonun içindeki iOS de uçmuş durumda açıldğı an iTunes ekranına geliyor. Eğer çözümü yok ise ona göre uğraşmayacağım telefonun Touch ID sensörü sağlam lakin Touch ID'i ve Home butonunu anakarta bağlayan Flex'in ucu kırılmış durumda ve ankarttaki girişi de bence kırmış çünkü şekli düzgün görünmüyor bence bozuk bunu bypass edebilir miyiz yoksa olmaz mı?
Hala sorunu yaşıyor iseniz 3utools program aracılığı ile 53 hatası almadan kurulum yapabilirsiniz.

Hala sorunu yaşıyor iseniz 3uTools program aracılığı ile 53 hatası almadan kurulum yapabilirsiniz.

Çözdüm sorunu hocam lakin şu anda cihazın görüntü entegresinde sorun var dilerseniz size hediye edeyim yaptırırsanız kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı